Af - 03/10-16 12:56

Pristjek: Så billigt kan du se 'Paradise Hotel'Pristjek: Så billigt kan du se 'Paradise Hotel'

Du kan spare 1.500 til 2.700 kroner om året på din tv-pakke, viser ny prissammenligning.

storybild

Der er mange penge at spare på både både smp, mellem og store tv-pakker, men er er også stor forskel på sammensætningen af pakkerne, viser ny undersøgelse. (Billede: scanpix)

Selv om Netflix, HBO og YouTube æder markedsandele fra de klassiske tv-kanaler, sværger mange danskere fortsat til den gode, gamle tv-pakke, og der kan være mange penge at spare på både små, mellem og store tv-pakker. Det viser en undersøgelse, som prissammenligningsportalen Samlino.dk har foretaget.

På en stor tv-pakke med over 40 kanaler er prisforskellen mellem den billigste og dyreste udbyder over 2.700 kroner for et seks måneders abonnement, og selv på en lille pakke med op til 20 kanaler, er prisforskellen mellem udbyderne stor.

Spar prisen på nyt tøj: Genfarv det gamle
Spar prisen på nyt tøj: Genfarv det gamle

Telias lille tv-pakke er med en pris på 495 kroner for et seks måneders abonnement mere end fire gange så billig som Boxers lille tv-pakke, der løber op i 2.034 kroner. Selv om begge pakker indeholder 15 kanaler, er det dog ikke kun prisen, der differentierer.

Hos Boxer får du adgang til de otte mest populære tv-kanaler – de licensbetalte DR-kanaler tæller ikke med - mens man kun får to af de mest populære kanaler, TV 2 og Kanal 5, hos Telia.

De otte mest populære kanaler – ud over DR’s – er: TV2, TV2 News, TV2 Charlie, TV2 Zuklu, TV 3, TV3 +, TV3 Puls og kanal 5.

Køb din nye Iphone 7 i udlandet og spar penge
Køb din nye Iphone 7 i udlandet og spar penge

- Der er mange penge at spare ved at vælge den rette tv-pakke. Der er dog stor forskel på kvaliteten hos de forskellige udbydere, og du bør derfor først definere dit behov og bruge det som udgangspunkt, når du vælger tv-udbyder, siger Samlino.dk-direktør Kristian Pitzner-Jørgensen.

På en mellem pakke med 20-40 kanaler er prisforskellen mellem den billigste og dyreste udbyder 1.645 kroner med Stofa som den billigste, og igen med Boxer som den dyreste.

Eksperternes trick: Spar penge på boliglånet
Eksperternes trick: Spar penge på boliglånet

Igen skal man dog være opmærksom på, at Boxer leverer alle otte top-kanaler, mens Stofa kun leverer fire ud af otte topkanaler. Samtidig har Boxer 10 kanaler mere i sin mellem pakke end Stofa.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx