Af - 19/04-16 11:23; Opdateret: 19/04-16 23:05

Virksomhed holder stor fest for 'dem der aldrig må være med'Virksomhed holder stor fest for 'dem der aldrig må være med'

Store personalefester er ofte forbeholdt fastansatte medarbejdere i store virksomheder. Det har nu fået virksomheden Moment til at invitere vikarer til én stor firmafest.

Bildstrecke im Grossformat »

Vikarer skal ikke gå glip af for mange medarbejdergoder. Derfor inviteres de nu med til stor fest.

I folkeskolen var det typisk nørderne, der ikke blev inviteret med til fest. På arbejdspladsen er det åbenbart vikarerne, der går glip af medarbejderfesterne.

Det er i hvert fald, hvad vikarbereauet Moment erfarer, og derfor inviterer de nu deres egne vikarer og andre venner og vikarer til én stor firmafest.

At være vikar er det perfekte job for mange studerende og unge, fordi det er fleksibelt. Men omvendt står vikarer jo ikke ligefrem først i køen, når der skal uddeles julegaver og inviteres til firmafest. Derfor har vi valgt én gang om året at holde en kæmpe fest for vores vikarer, som matcher de helt store firmafester med underholdning, kendte musikere og alt hvad der hører til.
Det siger Moments direktør, Morten T. Højberg til metroxpress.

Tilmeldningen til festen er gratis for Moments vikarer, som også kan tage en ven med under armen. På 48 timer havde 600 vikarer meldt sig til arrangementet, som løber af stablen onsdag 20. april.

Interesserer du dig for arbejdsmiljø, og vil du opdateres med artikler om emnet? Så like MX Penge på Facebook.

- Vi håber, at alle får en sjov aften, for egentlig handler det bare om at sige tak for indsatsen. Om at anerkende dem for et godt stykke arbejde, siger Morten T. Højberg.

At vikarerne ikke bliver inviteret med til fest hos de virksomheder, de vikarierer i, kan meget vel være en dårlig forretning for virksomhederne. Anne-Marie Røge Krag fra Dansk Erhverv fortæller nemlig, at firmafesterne ligefrem kan være en investering for cheferne:

- Firmafester skaber gavnlige relationer mellem kollegerne, som kan være med til at skabe fremdrift i måden, medarbejderne går til opgaverne på, siger Anne-Marie Røge Krag, der er chefkonsulent i afdelingen for HR og arbejdsmiljø hos Dansk Erhverv til metroxpress.

Derfor kan det være en fordel for samarbejdet, at virksomhederne støtter op om de frivillige sociale aktiviteter, som medarbejderne kan være sammen om, tilføjer hun.

LÆS OGSÅ: Bureaukrati-brag: Brugte 300.000 på at fordele 800.000 i feststøtte

LÆS OGSÅ: Timelønnen er skæv fra by til land

LÆS OGSÅ: Kellogg's bekræfter: Ja, en ansat tissede på samlebåndet

LÆS OGSÅ: Video af Rema-chef deles igen og igen: - Folk er ellevilde

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx