Af - 04/08-14 17:30; Opdateret: 04/08-14 17:55

Skriv negativ anmeldelse - og betal 2.500 kr.Skriv negativ anmeldelse - og betal 2.500 kr.

Et hotel har besluttet sig for at afstraffe kunder, der skriver dårlige anmeldelser efter deres besøg.

storybild

Hotellet i New York har opnået den lidet flatterende score på 1,5 stjerne grundet deres tvivlsomme kundeservice. (Billede: Yelp.com)

Hvad er dårlig kundeservice på et hotel? At der ikke kommer rene håndklæder på badeværelset? Eller at receptionisten konsekvent er uhøflig?

Hér får man den værste kundeservice i Danmark
Hér får man den værste kundeservice i Danmark

Hos Union Street Guest Hotel i Hudson, New York, har man taget skridtet videre. Hvis man som kunde her ikke er tilfreds, og man efterfølgende skriver en negativ anmeldelse af hotellet på internettet, så bliver man opkrævet 500 dollar (knap 2.800 kroner). Det skriver PageSix.com.

- Hvis du har booket hotellet til et bryllup eller anden type arrangement … og givet os et depositum af en art … vil der være en bøde på $500, som vil blive trukket fra dit depositum for hver en negativ anmeldelse … skrevet på enhver internetside af enhver i dit selskab, står der i hotellets retningslinjer.

Vred kunde: Betalte 700 kroner for tre flasker vand
Vred kunde: Betalte 700 kroner for tre flasker vand

‘Bøden’ vil blive tilbagebetalt, så snart anmeldelsen fjernes igen. Til de anmeldelser der bliver oppe, kommer hotelejeren med spydige svar à la ‘ondskabsfuldt nonsens’ og ‘det hele er noget, hun har fundet på’.

Måske ikke overraskende har hotellets tvivlsomme forretningsmodel haft den stikmodsatte effekt. På anmeldersitet Yelp, der fungerer ligesom det danske TrustPilot, har over 100 anmeldere givet hotellet en ud af fem stjerner.

Fuld Airbnb-udlejer dukkede op midt om natten
Fuld Airbnb-udlejer dukkede op midt om natten

Mange af kommentarerne kritiserer den såkaldte bøde, mens en del kommer fra folk, der har prøvet at aflyse en bestilling - hvilket næsten er umuligt jævnfør hotellets retningslinjer.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Anders Fogh med hård udmelding: Det...
bt.dk
Skal du vælge den dyre bilvask i...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Hans Pilgaards store drøm går i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx