Af Mathias Tuxen - 28/09-17 14:52

Populært storcenter udvider: Nu bliver det Danmarks størstePopulært storcenter udvider: Nu bliver det Danmarks største

Rødovre Centrum åbner torsdag til en helt ny afdeling, og dermed er det nu Danmarks største af sin slags.

storybild

(Billede: Christian Liliendahl)

Rødovre Centrum åbner torsdag den 28. september dørene til en helt ny afdeling, der tilføjer 17 nye butikker og 550 flere parkeringspladser til det i forvejen store center. Det bliver dermed Danmarks største butikscenter, som også kommer til at have Danmarks største Matas-forretning.

Den nye afdeling i Rødeovre Centrum, som bliver kaldt for 'Krystallen', betyder, at butikcenteret nu har 145 butikker og 3.250 parkeringspladser til sine kunder.

Allerede inden for ti måneder vil shopping-mekkaet i den københavnske forstadskommune udvide med yderligere 15 butikker, som dermed giver 160 butikker i alt.

Det skriver Byens Ejendom.

»Inden for vores verden betyder størrelsen noget, idet et godt sammensat og bredt butiksmix i kombination med en masse andre hverdagsfunktioner og serviceudbud er en af nøglerne til succes,« udtaler direktør i A/S Rødovre Centrum, Jesper Andreasen.

Udover et endnu større udvalg af butikker introducerer Rødovre Centrum også en ny funktion, hvor kunderne kan bestille deres varer på nettet, afhente og prøve det i shoppingcenteret og returnere med det samme, hvis kunden ikke er tilfreds.

Butikscenteret, der årligt har 8,4 millioner besøgende, har også indført en række miljøtiltag i forbindelse med udvidelsen, som skal reducere miljøbelastningen og sikre en større brug af vedvarende energikilder.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Massivt jordskælv ryster ønation
bt.dk
Lystfisker fik helt usædvanlig...
bt.dk
Oprevet over at se Ivanka Trump:...
bt.dk
'Notting Hill'-stjerne død: Blev kun...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx