Af Mathias Tuxen - 28/09-17 14:52

Populært storcenter udvider: Nu bliver det Danmarks størstePopulært storcenter udvider: Nu bliver det Danmarks største

Rødovre Centrum åbner torsdag til en helt ny afdeling, og dermed er det nu Danmarks største af sin slags.

storybild

(Billede: Christian Liliendahl)

Rødovre Centrum åbner torsdag den 28. september dørene til en helt ny afdeling, der tilføjer 17 nye butikker og 550 flere parkeringspladser til det i forvejen store center. Det bliver dermed Danmarks største butikscenter, som også kommer til at have Danmarks største Matas-forretning.

Den nye afdeling i Rødeovre Centrum, som bliver kaldt for 'Krystallen', betyder, at butikcenteret nu har 145 butikker og 3.250 parkeringspladser til sine kunder.

Allerede inden for ti måneder vil shopping-mekkaet i den københavnske forstadskommune udvide med yderligere 15 butikker, som dermed giver 160 butikker i alt.

Det skriver Byens Ejendom.

»Inden for vores verden betyder størrelsen noget, idet et godt sammensat og bredt butiksmix i kombination med en masse andre hverdagsfunktioner og serviceudbud er en af nøglerne til succes,« udtaler direktør i A/S Rødovre Centrum, Jesper Andreasen.

Udover et endnu større udvalg af butikker introducerer Rødovre Centrum også en ny funktion, hvor kunderne kan bestille deres varer på nettet, afhente og prøve det i shoppingcenteret og returnere med det samme, hvis kunden ikke er tilfreds.

Butikscenteret, der årligt har 8,4 millioner besøgende, har også indført en række miljøtiltag i forbindelse med udvidelsen, som skal reducere miljøbelastningen og sikre en større brug af vedvarende energikilder.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx