Af - 26/10-16 14:06

Skal du på festival næste år? Køb dit telt nu og kom op i luksusklassenSkal du på festival næste år? Køb dit telt nu og kom op i luksusklassen

Hvis du med sikkerhed ved, at du til næste sommer skal på festival eller teltferie, kan det være en god idé allerede nu at 'geare op' på campingudstyr. Lige nu er priserne på luksustelte nemlig i bund.

storybild

(Foto: Mathias Løvgreen Bojesen/Scanpix 2016) (Billede: Mathias Løvgreen Bojesen)

Står den på camping eller festival i 2017?

I så fald er der god grund til at købe et nyt telt allerede i dag.

LÆS OGSÅ: Nu kan der ønskes navne til Roskilde Festival 2017

Priser på telte - og især større kvalitetstelte - ligger nemlig lige nu markant under højsæsonpriserne, hvorfor der god mulighed for at gøre et kup.

- Uden for sæson bliver bliver der altid solgt ud af disse type produkter. Vores erfaring er derfor, at man se rabatter på typisk 20-40 procent i forhold til priserne i højsæsonen, siger Martin Andersen, ansvarlig for PriceRunner.dk.

En hurtig søgning på hjemmesider som eventyrsport.dk, lightinthebox.com og billigcamping.dk viser da også, at besparelserne holder stik.

LÆS OGSÅ: Roskilde, go home: Er det her verdens vildeste festival?

Eksempelvis fås et 4-6 personers Easy Camp Asteroid 500 - en vaskeægte 'klassiker' i luksusklassen på Roskilde Festival - lige nu til 1.099 kroner. Normalpris 1.999 kroner. Eller et Outwell Nevada 5-familietelt til 3.199 kroner. Det koster i højsæsonen 4.699.

LÆS OGSÅ: 'Bolletelt', 'sugetelt' og 'cremetelt': Her er ALLE de hemmelige telte på Roskilde

Udover telte er der lige nu også gode besparelser på soveposer og andet campingudstyr

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx