Af - 11/03-17 15:16

Folk undres over denne top fra kendt tøjkæde: Det er jo ikke tøj?Folk undres over denne top fra kendt tøjkæde: Det er jo ikke tøj?

Maveblusen fra Urban Outfitters overlader ikke meget til fantasien.

Bildstrecke im Grossformat »

Et meget sparsom mavebluse til kvinder hos tøjkæden Urban Outfitters har vakt stor undren hos flere folk på de sociale medier.

Mode kan være en sjov størrelse og ofte kan det være svært at se sig selv gå ned af hovedgaden iført sidste skrig fra modehusenes catwalks. Det meste tøj, der bliver solgt i almindelige tøjforretninger har dog en praktisk funktion, men en meget sparsom mavebluse fra tøjkæden Urban Outfitters har nu vækket opsigt hos flere brugere på twitter.

Årsagen er let at få øje på. Eller, det er det faktisk ikke. Der er nemlig ikke ret meget af maveblusen, faktisk så lidt, at det nærmest ikke gør en forskel om man havde den på eller ej. 'Out From Under Extreme Crop Tank Top Shrug' er beskrivelsen som det amerikanske tøjfirma har givet toppen og den koster 16 amerikanske dollar, hvilket svarer til omtrent 110 danske kroner.

En redaktør på tøjsitet 'Racked' delte fredag en række billeder af toppen fra Urban Outfitters fredag ledsaget af en kort besked om, at helvede porte måtte stå åbne.


Herefter har hun skrevet en byge af spørgsmål til firmaet. De gik fra alt til 'hvad har vi gjort for at fortjene det her?' til 'hvordan bevæger man sine arme?'

Det viste sig, at det de fleste kommentarer delte redaktørens holdning, nemlig at maveblusen var mere eller mindre ubrugelig.

En spørger til, hvorfor de ikke bare kaldte toppen usynlig og sparede pengene til stoffet.


En anden morsom bruger kalder blot tøjdelen for en 'kravebensvarmer.'H/T: Metro.

LÆS OGSÅ: Amerikansk tøjkæde i krise: Lukker butikker på stribe

LÆS OGSÅ: Købte kjole i Zara: Fik behåret 'overraskelse' med i købet

LÆS OGSÅ: H&M fjerner omdiskuteret billede

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

TV 2-kommentator Rolf Sørensen har...
bt.dk
Politiet vil i kontakt med folk, der...
bt.dk
'Jeg er nervøs': Linses B&B åbner i...
bt.dk
Ny forskning: Sådan lærer du dit barn...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx