Af - 29/09-16 13:20; Opdateret: 29/09-16 13:40

Danmarks dyreste hus er blevet solgt: Se det herDanmarks dyreste hus er blevet solgt: Se det her

En erhvervsmand har købt Danmarks dyreste hus til 65 millioner kroner. Den luksuriøse ejendom ligger på Taarbæk Strandvej i Klampenborg.

Bildstrecke im Grossformat »
Udbudsprisen har gennem alle årene lydt på det samme: 77,9 millioner kroner. Ejeren har dermed accepteret et afslag på 12,9 millioner kroner. Hvis badevandstemperaturen afskrækker en, er der alligevel mulighed for et dyp. Ved vandkanten ligger den private pool omgivet af en stor træterrasse. - Det er nærmest en lille sensation, hver gang der bliver solgt ejendomme i den prisklasse, siger Laust Farver, presseansvarlig Boliga til metroxpress. Boligen ligger på Taarbæk Strandvej i Klampenborg, og rummer 10 værelser. I huset finder man også en fitness- og spaafdeling med blandt andet jacuzzi og sauna. Den stenrige erhvervsmand Johan Schrøder. Danmarks dyreste hus er blevet solgt kun få dage efter, at Danmarks dyreste lejlighed blev sat til salg. Læs mere om lejligheden og se billederne fra den ved at klikke videre i billedgalleriet. Den gamle rekord lød på 18 millioner kroner. Men den er slået noget så gevaldigt med lejligheden her, der er udbudt til 50 millioner kroner. Vi gentager: Halvtreds. Millioner. Danske. Kroner. Kniber man øjnene sammen, kan man ane juicekædens look i en noget dyrere luksusudgave i lejlighedens indretning. Den ligger på Store Strandstræde i København. - Det er første gang i min tid med 25 år i branchen, at vi ser en lejlighed i denne kaliber og international klasse, hvor der også er mulighed for at overtage inventar, indretning, ja helt ned til køkkenservice, så man får den fulde pakke, siger ejendomsmægleren bag udbuddet, Philip Siesbye. Fra lejligheden er der udsigt over Det Kongelige Teater, Skuespilhuset og Skt. Annæ Plads. Der er fire badeværelser. Elevator fra gården til lejligheden. Alt fra tv til højtalere og gardiner er elektrisk styret. Lyset slukker selv, når man forlader lejligheden.

Se billederne af Danmarks dyreste hus her.

En stor, hvid villa med pool og privat strand. Det beskriver Danmarks dyreste hus. En bolig, der netop har fundet sin nye ejer, skriver Boliga i en pressemeddelelse.

For 65 millioner kroner har den stenrige erhvervsmand Johan Schrøder og hans hustru Marianne nemlig købt den 2.251 kvadratmeter store grund.

Like MX Penge på Facebook og bliv opdateret med artikler om vanvittige huskøb og dyre produkter.

Selvom prisen lyder hel vanvittig, så har den tidligere ejer Peter Warnøe givet en god rabat på huset. Den store, prægtige villa blev nemlig sat til salg i 2011, og udbudsprisen har gennem alle årene lydt på 77,9 millioner kroner.

Peter Warnøe har dermed accepteret et afslag på 12,9 millioner kroner.

Det er ikke usædvanligt, at der bliver barberet næsten 13 millioner kroner af udbudsprisen. Når man handler på toppen af liebhavermarkedet, skal man være et skarn, hvis man er utilfreds med en salgspris på 65 millioner kroner.
Det siger Laust Farver, presseansvarlig hos Boliga til metroxpress.

Verdens dyreste villa til salg for astronomisk beløb
Verdens dyreste villa til salg for astronomisk beløb

Boligen ligger på Taarbæk Strandvej i Klampenborg og rummer 10 værelser. I huset finder man også en fitness- og spaafdeling med blandt andet jacuzzi og sauna.

Når solen varmer Danmark op, kan Johan Schrøder og familien køle sig ned ved enten at tage et dyk i poolen eller en tur i havvandet. Huset ligger nemlig ud til vandet med privat strand og badebro.

Så vildt ankom verdens dyreste til United
Så vildt ankom verdens dyreste til United

Huset lukseriøse udtryk kan man blandt andet takke Peter Warnøe for, som har totalrenoveret ejendommen for et tocifret millionbeløb, siden han i 2006 blev boligens nye ejer. Dengang var villaen på Taarbæk Strandvej 'kun' 35 millioner værd.

- Der er et yderst begrænset antal købere til villaer i den dyre ende af spektret, og derfor ligger ejendommene ofte længe på markedet, før de bliver solgt. Tit må sælgerne gå mange millioner kroner ned i pris for at afslutte handlen, siger Laust Farver.

Ejendommen skriver sig ind i historien som den fjerdedyreste villa, der nogensinde er handlet herhjemme.

- Det er nærmest en lille sensation, hver gang der bliver solgt ejendomme i den prisklasse, konkluderer Laust Farver.

LÆS OGSÅ: Her ligger Danmarks dyreste håndværkertilbud

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter sindssygt nedrykningsdrama: BT...
bt.dk
Lægevagten i kæmpe brøler - havde...
bt.dk
Kendt imam beroliger Støjberg: Sådan...
bt.dk
Lamslået over Skats direktør-finte:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx