Af - 11/04-16 11:09; Opdateret: 11/04-16 11:36

Så gik den ikke længere: Netflix hæver priserneSå gik den ikke længere: Netflix hæver priserne

Har du i et år fast betalt for Netflix's standardpakke, vil du snart opleve at skulle punge ud med 10 kroner mere om måneden oplyser Netflix.

Bildstrecke im Grossformat »

Priserne stiger. Men kan det få dig til at droppe Netflix? Det kan du jo overveje mens du her kan klikke dig gennem nogle af de tv-serier, du får med et Netflix-abonnement.

Piper Chapman og Francis J. Underwood. Tv-karaktererne fra serierne Orange Is the New Black og House of Cards er med et Netflix-abonnement ikke længere end et klik væk.

Men nu skal du måske til at genoverveje, hvor meget dit venskab med tv-karaktererne er værd. Streamingtjenesten Netflix sætter nemlig snart prisen op oplyser Netflix.

Det sker i forbindelse med, at Netflix i midten af juli sidste år hævede priserne på standardpakken fra 79 kroner om måneden til 89 kroner. Eksisterende kunder kunne dog få lov til at underholde sig med tv til den gamle abonnementspris 12 måneder længere. De 12 måneder er nu ved at løbe ud.

Interesserer du dig for forbrug, og vil du opdateres om emnerne? Så like MX Penge på Facebook.

Prisstigningen sker verden over, og det influerer ifølge mediet Uproxx 17 millioner mennesker, hvilket betyder, at Netflix kan hive 221.65 millioner kroner mere hjem hver måned i abonnementsindtjening.

Standardpakken er Netflix's mest populære abonnement-løsning. Her kan du nemlig streame Netflix på to skærme, mens man med basic-løsningen kun kan underholde sig med Netflix på én skærm. Premium-pakken til 119 kroner om måneden giver dig mulighed for at se Netflix på fire skærme. Samtlige pakker blev sidste år sat op med ti kroner.

I den mail, Netflix sendte til medlemmerne sidste år skriev de:

For også fremover at kunne tilføje flere tv-serier og film, blandt andet Netflix-serier som Orange Is the New Black og House of Cards, hæver vi prisen for nye medlemmer fra 79 kroner til 89 kroner for abonnementet to skærme ad gangen. Som tak for, at du i forvejen er medlem af Netflix, garanterer vi, at dit nuværende abonnement og abonnementsprisen vil forblive uændret i ét år.

LÆS OGSÅ: Her er det nye Netflix & Chill

LÆS OGSÅ: Netflix indrømmer: Her gør vi billedkvaliteten dårligere

LÆS OGSÅ: Drømmejob? Netflix søger til - og betaler 14.000 om ugen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx