Af - 13/07-15 19:44

Bikini-fup: Her gemmer bagmanden sigBikini-fup: Her gemmer bagmanden sig

Den unge bikini-fusker Lars Fabricius gemmer sig på Costa del Sol i Spanien. Han har ikke blot snydt almindelige forbrugere, men skylder også store beløb til tidligere samarbejdspartnere.

Bildstrecke im Grossformat »

Webshoppen myswimwear.dk er pt. lukket ned. Bikini-fuskeren Lars Fabricius, 23 år, har gentagne gange trukket kundernes penge, men ikke sendt som så meget som en trævl af en bikinistrop.

Den 23-årige bikinifusker Lars Fabricius gemmer sig for sine mange snydte kunder på Costa del Sol i Spanien – sandsynligvis i feriebyen Fuengirola.

Det fortæller flere af hinanden uafhængige kilder, efter metroxpress torsdag i sidste uge afslørede, at Lars Fabricius på hans pt. lukkede bikini-webshops myswimwear.dk, sweetbikini.dk og mynewbikini.dk trak kundernes penge uden at sende dem så meget som en trævl af en bikinistrop.

Lars Fabricius er efter alt at dømme i store økonomiske vanskeligheder. Intel Marketing, som har lavet ti webshops for ham, har lige nu en en retssag kørende mod ham i Makedonien.

Bikini-fusker gemmer sig for snydte kunder
Bikini-fusker gemmer sig for snydte kunder

Er du interesseret i iværksætteri, forbrug og privatøkonomi, og vil du opdateres med historier om disse emner, så like MX PENGE her

Lars Fabricius har ikke betalt produktionen af 1o webshops og skylder Intel Marketing 75.000 kroner. Hvis ikke Lars Fabricius møder op i retten i Makedonien seneste den 21. juli, vil der blive udstedt en international arrestordre på ham gennem Interpol. Sideløbende kører sagen som en inkassosag i Danmark. Det oplyser administrerende direktør for og ejer af det lille webbureau Intel Marketing Morten Rønnov til metroxpress.

Pas på: 'Kvalitets'-bikinier er billige ebay-bikinier
Pas på: 'Kvalitets'-bikinier er billige ebay-bikinier

- Med advokatomkostninger skylder han mig over over 100.000 kroner. Jeg regner ikke med at se pengene igen. Men for mig er det en principsag, siger Morten Rønnov og tilføjer, at han senest var i kontakt med Lars Fabricius 20. maj i år via Skype.

- Der sagde han, at der var problemer med Nemid, og at han derfor ikke kunne overføre penge og bla bla, men at han nok skulle gøre det hurtigt muligt. Det var ren og skær rygsvømning. Man kunne høre, at det handlede om, at han skulle ud at skaffe nogle penge på en eller anden måde. Han virker som et såret dyr, der prøver at finde lidt penge hist og pist.

Ung 'Gucci'-iværksætter fanget i momsfup
Ung 'Gucci'-iværksætter fanget i momsfup

Intel Marketing er ikke den eneste mindre virksomhed, der er blevet bondefanget af Lars Fabricius. Metroxpress har været i kontakt med en ung dansk iværksætter, som oplyser, at Lars Fabricius skylder ham over 30.000 kroner. Metroxpress har accepteret, at denne unge iværksætter ønsker at være anonym.

Lars Fabricius har tre selskaber registreret i det danske cvr-register. Han har desuden opretter 23 webshops og/eller hjemmesider. Flere af dem kører efter samme princip som myswimewear.dk: Kunderne får trukket pengene kort efter ordreafgivelsen, men får aldrig varerne.

Kunder om Kornkonges
Kunder om Kornkonges "millionomsætning" - Vi har aldrig købt noget

For eksempel har en kunde købt tre kjoler på Lars Fabricius webshop 2sexy4u.dk. Den 19. maj i år skriver kunden denne anmeldelse på Trustpilot:

'Jeg har for over en måned siden bestil 3 sommer kjoler og der er blevet trukket 669 kr. på min konto men jeg har ingen varer modtaget og føler mig snydt og bedraget. Ubehageligt at vide at der er folk der kan snyde en så groft.'

Det har ikke været muligt for metroxpress at komme i kontakt med Lars Fabricius.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansktoppens nye overraskende...
bt.dk
Fie Laursen viser sine bryster frem:...
bt.dk
Frank og Jans far fik genial idé for...
bt.dk
Nibali snød sprinterne - dansker med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx