Af Lars Dinesen - 14/08-15 09:17

TDC skifter ud i toppenTDC skifter ud i toppen

TDC udnævner finansdirektør Pernille Erenbjerg som ny administrerende direktør. Hun erstatter Carsten Dilling.

storybild

Arkivfoto (Billede: Polfoto/Eskestad mik)

Efter tre år på posten må TDC's topchef Carsten Dilling sige farvel til TDC. Carsten Dilling forlader øjeblikkeligt sin stilling, og selskabets finansdirektør, Pernille Erenbjerg, overtager posten, oplyser TDC i en pressemeddelelse.

Ifølge TDC forlader Carsten Dilling TDC efter gensidig aftale med bestyrelsen. TDC's bestyrelsesformand Vagn Sørensen siger, at det indimellem er nødvendigt ændre direktionens besætning.

Kinesere har fri adgang til TDC's danske telecentral
Kinesere har fri adgang til TDC's danske telecentral

- Stillingen som koncernchef er per definition til låns, og vi har truffet en fælles beslutning om, at tiden nu er rigtig. Det er bestyrelsens klare opfattelse, at Pernille har den rette profil til med sikker hånd at føre TDC videre, siger han i meddelelsen.

Carsten Dilling var administrerende direktør og medlem af direktionen i TDC, og som formand for bestyrelsen i en række TDC datterselskaber, herunder TDC Sverige og GET i Norge.

Forbrugerombudsmanden politianmelder TDC for ulovligt telefonsalg
Forbrugerombudsmanden politianmelder TDC for ulovligt telefonsalg

Alle poster overtages af Pernille Erenbjerg. Carsten Dilling vil fungere som rådgiver for Pernille Erenbjerg i de nærmeste måneder, skriver TDC i meddelelsen.

Pernille Erenbjerg, der er 47 år, har siden 2011 været medlem af TDC A/S' direktion som koncernfinansdirektør i TDC Group. I januar 2015 blev hun udnævnt til viceadministrerende direktør.

LÆS OGSÅ: Louise fortalte sin chef om graviditet og blev fyret

LÆS OGSÅ: Forbrugerråd: Telefusion betyder større mobilregning

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx