Af - 30/08-16 06:00

Danske iværksættere henter tre-cifret millioninvesteringDanske iværksættere henter tre-cifret millioninvestering

Saxo Bank-milliardær Lars Seier Christensen og en række andre stærke investorer skyder 150 millioner i den danske prissammenligningstjeneste Samlino.dk.

storybild

Den danske prissammenligningstjenester er med en 150 friske iinvestor-millioner kroner klar til at udvide forretningen. Ambitionen er at blive den nye Endomondo inden for prissammenligninger af finansielle produkter, forsikringer og tele-produkter. (Billede: Scanpix/arkiv)

Den danske prissammenligningstjeneste Samlino.dk har fået en gedigen saltvandsindsprøjtning på 150 millioner kroner fra en række kendte investorer som Saxo Bank-milliardær Lars Seier Christensen og tunge internationale spillere som vækstkapitalfonden ACE & Company.

Medejer og medstifter, Kristian Pitzner-Jørgensen på 31 år, som også er administrerende direktør for den blot to år gamle og hurtigtvoksende prissammenligningsportal, har svært at skjule sin begejstring.

Er du interesseret i iværksætteri, forbrug og privatøkonomi, og vil du opdateres med historier om disse emner, så like MX PENGE her

- Det er gået stærkt, men vi er slet ikke færdige endnu. Pengene skal blandt andet bruges på at udvikle vores tekniske platform, for eksempel på robotter, der afsøger nettet. Og så skal vi bruge en del penge på at markedsføre os over danskerne, ligesom vi skal investere i at få fat i de helt rigtige medarbejdere, som er dygtigere end os selv, siger Kristian Pitzner-Jørgensen og tilføjer, at investorerne er tålmodige og først forventer afkast om flere år.

- Vi skal være Endomondo inden for vores branche.
Kristian Pitzner-Jørgensen, medejer og direktør for Samlino.dk

Spar kassen på din trådløse musik
Spar kassen på din trådløse musik

Flere end en halv million unikke brugere har allerede benyttet sig af Samlino.dk’s prissammenligninger af tele-, bank- og forsikringsprodukter. Andre svært gennemskuelige produkter som for eksempel el-priser er på tegnebrættet.

- De danske forbrugere og samarbejdspartnere har modtaget Samlino.dk med åbne arme, og vi har været meget imponerede over virksomhedens resultater og kvaliteten af teamet, siger Marc Syz, administrende direktør ACE & Company.

10 råd: Undgå madspild, og spar penge
10 råd: Undgå madspild, og spar penge

Samlino.dk får provision, når en bruger via Samlino.dk bliver kunde hos eksempelvis et tele- eller forsikringsselskab. Sitet et uafhængigt og gratis at benytte for forbrugerne.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sys Bjerre brød igennem med en sang...
bt.dk
Facebook har mistet 365 milliarder på...
bt.dk
Dansker undrer sig over pudsigt...
bt.dk
Efter stort snefald i nat: DMI har en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx