Af - 01/10-15 11:31

Rasmus og Philip hiver stor investor i land til deres lystfisker-portalRasmus og Philip hiver stor investor i land til deres lystfisker-portal

De to unge iværksættere Rasmus og Philip har fanget en god ide. Deres lystfiskerportal tegner så lovende, at de har fået iværksætterikonet og Just Eat-stifter Jesper Buch med ombord.

storybild

Philip (tv.) og Rasmus (th.), som står bag lystfiskerportalen, Fishtrip.dk er selv passionerede lystfiskere. (Billede: PR-foto)

Rasmus Dahl har netop hevet en gedde på små tre kilo op af Stilling-Solbjerg Sø mellem Skanderborg og Aarhus, da metroxpress fanger ham på telefonen. Sammen med sin makker Philip Randgaard, 25 år og uddannet softwareingeniør, har han på rekordtid banket lystfiskerportalen Fishtrip.dk op fra spæd ide til sprællevende iværksættervirksomhed.

Er du interesseret i iværksætteri, forbrug og privatøkonomi, og vil du opdateres med historier om disse emner, så like MX PENGE her

- Ideen opstod en dag sidste år, da jeg selv ville ud at fiske på en kutter. Jeg kunne ikke rigtig finde noget på nettet og ringede rundt til forskellige kuttere. Den ene var allerede fuldt booket og den anden tog ikke telefonen. Så tænkte jeg, at her var der en mulighed for at gøre det smartere, siger Rasmus Dahl, som er 31 år og uddannet miljøingeniør.

Dansk teenager med utraditionel idé: Tjener penge på at
Dansk teenager med utraditionel idé: Tjener penge på at "ødelægge" dyre sko

I november sidste år møder han Philip Randgaard, som har samme store passion for lystfiskeri som han selv. De når hurtigt frem til, at de vil opsige deres gode faste job og satse helt butikken på at skabe en lystfiskerportal, der samler udbydere af fisketure.

Den går i luften bare fem måneder senere april i år, og i juni i år går Just Eat-stifter og multimillionær Jesper Buch med ombord og bidrager til en samlet en investering på mere end en halv million kroner. For sit sekscifrede indskud får han en anpart på bare 5-9,99 procent, hvilket vidnet om, hvor stort et stort potentiale han ser i portalen, som på mange måder er lystfiskernes pendant til Just Eat-konceptet.

Sejt: 14-årig iværksætter leger med de store drenge
Sejt: 14-årig iværksætter leger med de store drenge

- Målet er, at Fishtrip skal være startstedet for enhver fiskeoplevelse, siger Jesper Buch.

Fishtrip.dk har i dag tilknyttet omkring 50 udbydere af fisketure, og et realistisk mål er ifølge Rasmus Dahl, at det tal er firedoblet til 200 om et år.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt skuespillerinde er gravid: 'Det...
bt.dk
Opsigtsvækkende ny teori om...
bt.dk
Gorm og hans tre danske børn i dyb...
bt.dk
Superliga-direktør inden gyserkampe:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx