Af Simon Boas - 06/10-17 15:31

Anbefalet af Michelin-kok: Nu har populært kebabsted fået sur smileyAnbefalet af Michelin-kok: Nu har populært kebabsted fået sur smiley

Populært spisested i København er blevet tildelt en sur smiley samt bøde af Fødevarestyrelsen.

storybild

Modelfoto: Iris

Kebabistan på Nørrebrogade i København har tidligere været udpeget som en af de absolut bedste kebabsteder i København af en Michelin-kok. Nu har stedet fået en sur smiley.

Det fremgår af en kontrolrapport, der er blevet foretaget den 18. september af Fødevarestyrelsen.

I kontrolrapporten lyder det blandt andet, at kødet, der burde være nedkølet, blev målt til 15 grader, ligesom det kunne konstateres, at stedets kølerum ikke virkede.

'Virksomhedens kølerum virkede ikke ved kontrolbesøgets start, virksomheden kunne ikke oplyse hvornår det skete. Der blev fortaget indstik i stegt shawarma 15 grader, ½ kylling 11 grader, kalkunpålægsblok 11 grader. Opbevarings temperatur var 14 grader. Virksomheden kasserede alle udsatte fødevare under kontrol besøget.'

Fødevarekontrollen kunne desuden konstatere, at der fortsat var problemer med hygiejnen i kølerummet. Et forhold, der ligeledes blev indskærpet ved sidste kontrolbesøg.

'Kølerum fremstår med ansamlinger af snavs og mørke belægninger samt formodet skimmel, i kanter, på hylder, ved blæser, i hjørner, under hylder, på reoler,' lyder det i Fødevarekontrollen, hvor det samtidig oplyses, at der er sendt to bødeforlæg på 5.000 kroner hver til stedet.

Kebabistan på Nørrebrogade havde ingen bemærkninger til Fødevarekontrollen, men oplyser til BT, at man har fået styr på alle tingene igen, og at det ødelagte kølerum er blevet repareret.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Statsministeriet: Ingen ændringer i...
bt.dk
Emmas billede er blevet misbrugt igen...
bt.dk
Åbent brev: Landstræner var fuld...
bt.dk
Forurenet med mus: Nu tilbagekaldes...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx