Af - 27/10-16 10:43

Så desperate er folk for at få gratis burgere: Maria har ligget i kø i 19 timerSå desperate er folk for at få gratis burgere: Maria har ligget i kø i 19 timer

20-årige Maria Monefelt har ligget i kø siden i går klokken 16 for at få fingre i de gratis glæder fra burgerkæden Carl's Jr.

Bildstrecke im Grossformat »

Gratis burger til de 50 første kunder i Odense Bilkas Carls Jr.

I dag klokken 11 åbner den amerikanske burgerkæde Carl's Jr. sin femte restaurant i Danmark. Som metroxpress har skrevet tidligere i dag, vil burgerkæden i den anledning uddele gratis burgere til de 50 første kunder i den nye restaurant, som ligger i Bilka Odense.

Men der er ikke blot tale om én gratis burger til de første kunder. Er du blandt de 50 første i køen, får du en kupon, der beriger dig med muligheden for at få en gratis burger om ugen i et helt år fra den amerikanske burgerkæde.

Like MX Penge på Facebook, hvis du vil opdateres med artikler om blandt andet crazy tilbud og skøre forretninger.

Det tilbud var så godt, at 20-årige Maria Monefelt fra Fyn og kæresten Dan Christensen drog til Bilka Odense igår for at sikre sig en plads blandt de 50 første.

Når butikken åbner klokken 11, har hun og kæresten tilbragt 19 timer i køen.

- Vi vil gerne have gratis burgere i et helt år. Det er et fedtkoncept. Jeg elsker Carl's Jr.s burgere. Før har jeg kørt helt til Kolding for at få én. De er så gode, at jeg gerne vil ofre tid på at få en burger fra kæden, siger Maria Monefelt til metroxpress.

Sådan får banderne kløer i byens unge: Lokker med pizza og grillaftener
Sådan får banderne kløer i byens unge: Lokker med pizza og grillaftener

Hun synes faktisk, at udsigten til gratis burgere i et helt år var så god, at hun var villig til at ofre flere ventetimer på det:

Parret ankom nemlig allerede ude foran butikken klokken 13 igår. Men eftersom der ikke lå nogen i kø endnu, tog de hjem igen for at vende tilbage klokken 16. Det sikrede dem en plads i køen som de første. De næste i køen ankom "først" klokken 20 igår.

Du har spist pizza forkert hele dit liv - sådan skal du i virkeligheden gøre
Du har spist pizza forkert hele dit liv - sådan skal du i virkeligheden gøre

- Det har været hyggeligt, men vi er også meget trætte, da vi ikke har sovet hele natten, siger Maria Monefelt om ventetiden.

Hun og kæresten har medbragt to campingstole, mad og soveposer til at fordrive ventetiden med.

Maria Monefelt er netop blevet ledig på jobmarkedet, og derfor har hun til til at ligge i kø foran Carl’s Jr.s nye restaurant.

Carl’s Jr, har foruden Odense fem danske restauranter. De er placeret i Bilkas varehuse i Næstved, Vejle, Kolding, Skalborg og Tilst.

LÆS OGSÅ: Kvinder bruger flere penge på fastfood end mænd

LÆS OGSÅ: TOP 10: Her er vores SANDE livretter

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx