Af - 09/06-16 14:14

Her er måske sommerens bedste job: Det kan nu blive ditHer er måske sommerens bedste job: Det kan nu blive dit

Hvis du elsker sol, palmer og lyseblåt vand, kan dette job meget muligt være noget for dig. Søg det, inden tidsfristen udløber!

Bildstrecke im Grossformat »

Boatflex søger en søfarer der vil sejle rundt til verdens smukkeste sejldestinationer og skrive om sine fantastiske oplevelser.

Hvordan ville du have det med at rejse fra den ene eksotiske kyst til den anden, og så endda uden omkostninger?

Det scenarie kan nu blive virkeligt. Firmaet Boatflex, der kalder sig for havets Airbnb, søger nemlig en søfarer, der vil sejle rundt til verdens smukkeste sejldestinationer og skrive om sine fantastiske oplevelser.

Vi har brug for nogen, der kan give en personlig vinkel på, hvordan det føles at rejse på den her måde. Når vi har en udsendt, kan vi virkelig vise, hvilke oplevelser deleøkonomien åbner op for. Ideelt skal læserne jo tænke; ‘Wow! Det vil jeg også det dér!“.
Det siger Jakob Bojesen, Boatflexs grundlægger, til metroxpress.

Interesserer du dig for arbejdsmarkedet, og vil du eksempelvis opdateres med artikler om finurlige og fantastiske jobs? Så like MX Penge på Facebook.

Du får ikke løn for jobbet, men du får alle dine omkostninger dækket. Jakob Bojesen, regner med at bruge omkring 100.000 kroner på turene i alt.

For at få jobbet, skal du være fyldt 18 og elske at rejse - også længere af tid ad gangen. Jakob Bojesen regner med, at den kommende medarbejder skal trække mindst seks uger ud af kalenderen til arbejdet.

- Men vi aftaler rejserne i dialog med ansøgerne, så man får meget medbestemmelse på, hvor man skal rejse hen, siger han.

Sejlbevis er ikke nødvendigt, og du behøver heller ikke at eje en båd.

- Vi stiller ikke krav til, at man selv er bådejer. Tværtimod er hele ideen, at vores udsendte får mulighed for at prøve de både, vi har på destinationerne på vores regning. Vi gør det jo netop for at vise, hvad det er, Boatflex kan, og hvilke muligheder der er for rejsende.

Drømmejob? Her kan du tjene penge på at spise bacon
Drømmejob? Her kan du tjene penge på at spise bacon

Hvis jobbet lyder som noget for dig, skal du sende en videoansøgning til Boatflex inden 1. juli. I videoen skal du fortælle om dig selv, og hvorfor du er perfekt til jobbet som Boatflex’ søfarer.

- Sjove, originale og inspirerende indslag er meget velkomne, skriver Boatflex i jobopslaget.

Læs jobopslaget her.

LÆS OGSÅ: Elsker du øl? Nu kan drømmejobbet blive dit

LÆS OGSÅ: Jon Dahl om assistentrolle: Det er et drømmejob

LÆS OGSÅ: Drømmejob? Netflix søger til - og betaler 14.000 om ugen

LÆS OGSÅ: Her er spørgsmålet Facebook stiller dig for at se om du passer til deres job

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx