Af - 20/09-13 06:00

10 gode apps undervejs10 gode apps undervejs

Smartphone-apps hjælper dig til at undgå bøder, forsinkelser og forstyrrelser undervejs. Spar penge og få arbejdsro og underholdning i bus, tog, og metro.

storybild

Søren Halskov Nissen er direktør og stifter Click A Taxi., der har udviklet appen Click A Taxi, der bestillet taxier til det sted, hvor man har brug for den. (Billede: Polfoto/Arkiv)

Forstyrrelser, forsinkelser, aflysninger, gebyrer, ufattelige køreplaner og dyre biletter plager pendlere og andre, som bare gerne vil have turen overstået.

De kan slå tid ihjel ved at nyde masser og nyheder og underholdning i denne avis, hvor vi jævnligt bringer gode råd til udsatte rejsende. - Også i dag, hvor vi har fundet 10 apps til rejsende.

Eksempelvis findes apps, som giver dig arbejds- og læsero ved at overdøve andres distraherende samtaler.

Disse samtaler kan man overdøve med høj musik i et headset, men musik kan også forstyrre. Denne app overdøver simpelthen støj med støj, som man hurtigt glemmer.

Sidder du i en bus, et tog eller en metro, afspiller den lyd fra en bus, et tog eller en metro – blot uden snak.

Tjek-Ud
Tjek-ud appen minder dig om at tjekke ud, når du benytter Rejsekortet på togture. Slip dermed for de talrige 50 kroners-gebyrer.

TravAlarm
Sov trygt på turen. Før ankomsten vækker den dig i god tid, for du har fortalt appen, hvor du skal stå af. (7 kr.)

Google Maps
Du kan både tjekke hvornår og hvorfra der afgår tog og bus i forhold til hvor du står. Se køreplanen for det relevante tog.

Traininfo DK
Finder den nærmeste danske station, og lader brugeren se de næste afgange. Den giver også information om aflyste eller forsinkede tog.

Trafikkken.dk
Vejdirektoratets trafikmeldinger, kømeldinger, meldinger om kraftig vind, glatte veje, spærrede veje etc. Appen ved, hvor du er.

Click A Taxi
Med få klik prajer den en taxa til det sted, hvor du befinder dig i 50 lande. Slip dermed for telefonkø.

Ambiance
Få arbejdsro undervejs. Erstat andres distraherende tale og musik med realistiske lyde. Eksempelvis bare lyden fra en togkupé, hvor ingen taler. (17 kr.)

AirHelp
Gør det lettere for flyrejsende at få kompensation fra flyselskaber med forsinkede og aflyste fly. AirHelp kontakter flyselskabet på vegne af passageren

Metroxpress
Foruden det, der står i denne avis, opdateres den konstant med seneste nyt, herunder breaking news, fra ind- og udland. Der er og masser af underholdning.

Gomore.dk
Er togbiletten for dyr, så søg et lift med en bilist. Eller søg passagerer til din halvtomme bil og tjen penge.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tragedie: Ung mand død i ulykke på...
bt.dk
Dansk skuespiller var alle vegne...
bt.dk
Prins Felix går sin egen vej - gør...
bt.dk
BT erfarer: Brøndby betaler 11...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx