Af - 03/03-15 19:54

Saftige iværksættere: Cocktail-drenge rammer den røde løberSaftige iværksættere: Cocktail-drenge rammer den røde løber

En mandehørmstur i et sommerhus i sommer blev starten pår cocktail-virksomheden Nohrlund. Søren og Anders har allerede serveret deres flaske-cocktails på den røde løber.

storybild

Søren A amand og Anders Houmann serverer deres egen flaske-cocktails Nohrlund til gallapremieren på Helle Joofs seneste film 'All Inclusive'. (Billede: PR-foto)

De elsker cocktails, bartenderne Søren Aamand, 25 år, og Anders Houmann, 27 år. I sommer lejede de sommerhuset Nohrlund på Fyn en weekend sammen med tre andre gutter. Over en byge øl talte de om, hvor besværligt det er at servere cocktails til mange mennesker på en gang.

27-årige Andreas scorer millioner på slanger - og gær
27-årige Andreas scorer millioner på slanger - og gær

- Jeg har et andet firma ved siden af sammen med Anders, som laver bararrangementer til for eksempel virksomheder og bryllupper. Men en del takker nej, når de får at vide, hvor meget det koster at have en flok bartendere ude en hel aften.

- Så var det, vi tænkte: Hvorfor ikke lave det hele på forhånd og komme cocktailsene på flaske, så man kan spare bartenderne og få en ens høj kvalitet, siger Søren Aamand og tilføjer, at det var oplagt at opkalde firmaet efter sommerhuset 'Nohrlund', hvor ideen blev undfanget.

Er du interesseret i iværksætteri, og vil du opdateres med historier om emner, så like MX PENGE her

Siden er det gået stærkt. Nohrlund, har nu sat tre varianter i produktion. Søren og Anders koger selv safter og sirup i et lille industrikøkken i Aarhus. Konceptet et nordisk stilrenhed. Kun rene råvarer som havtorn, hyben og hyld ryger i gryderne, før de mikses med specialimporteret gin, rom og vodka. En gang om måneden kører de omkring 1.000 liter færdigblandede cocktails til et lille tapperi på Fyn.

27-årige Nanna var træt af ømme fødder: Startede anmelderrost skomærke
27-årige Nanna var træt af ømme fødder: Startede anmelderrost skomærke

- Det går godt. Vi har serveret vores cocktails til premieren på både 'Fasandræberne', Helle Joofs film 'All Inclusive' og på modeugen i København. Konceptet virker godt, når man skal servere 1.000 cocktails på en gang. Samtidig er vi i gang med at indgå aftaler om at levere til hoteller, barer, restauranter og vin- og specialbutikker, siger Søren Aamand og tilføjer:

Droppede ud af 2.g: Nu har 17-årige Frederik eget firma
Droppede ud af 2.g: Nu har 17-årige Frederik eget firma

- Om tre-fire år kan vi forhåbentlig leve af virksomheden.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Morten måtte droppe studiet for at...
bt.dk
Har tabt alle fodboldkarrierens...
bt.dk
Lastbilchauffør filmede gal handling...
bt.dk
Motorvej blev lukket i flere timer:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx