Af - 03/01-16 16:17; Opdateret: 03/01-16 16:33

Vi kastede os over pizzaer nytårsdagVi kastede os over pizzaer nytårsdag

Vi vil så gerne leve lidt sundere i år, men vi lægger tilsyneladende svagt ud.

storybild

Pizza var mange danskeres foretrukne menu nytårsdag. (Billede: polfoto/arkiv)

Pizza med ekstra ost, okseburger med fritter og grillkyllinger i rå mængder.

Over halvdelen – helt prævis 55 procent - af de danskere, der har et nytårsforsæt, går ind i det nye år med ambitioner om at tabe sig. Det viser en måling, som YouGov har foretaget for metroxpress. Alligevel var vi mange, der indledte 2016 med at kaste os over pizzaer og anden kaloriemættet fastfood.

Her er den bedste takeaway-restaurant i Danmark
Her er den bedste takeaway-restaurant i Danmark

Takeaway-virksomheden Just Eat oplyser til Finans.dk, at danskernes tømmermænd nytårsdag medførte et ekstraordinært stort antal bestillinger af pizza og anden fastfood.

- 1. januar bar tydeligt præg af, at mange har afsluttet året med maner. Og det var også årets festdag for os med 192 procent flere bestillinger end en normal, gennemsnitlig fredag, siger marketingschef hos Just Eat, Peter Tranberg til Finans.dk.

Hver tredje ordre var på pizza, mens andenpladsen gik til burgeren og tredjepladsen til grillmad, for eksempel grillkylling og pomfritter.

GENIALT: Mød pizzabakken med plads til det hele
GENIALT: Mød pizzabakken med plads til det hele

Også konkurrenten Hungry havde en god nyårsdag med over dobbelt så mange bestillinger nytårsdag i forhold til den travleste dag i 2015.

Præcis hver anden af de over en million danskere, der har et nytårsforsæt, har ifølge YouGov en ambition om at leve sundere i år.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx