Af - 19/08-16 09:51

Her får du din trådløse musik billigstHer får du din trådløse musik billigst

Du kan spare langt over 1.000 kroner, hvis du skal i gang med at streame musik på din første trådløse højttaler.

storybild

Du kan spare over 500 kroner på denne trådløse højttaler, hvis du kigger dig for. Køber du det billigste mobilabonnemenet med en musikstreamingtjeneste inkluderet i prisen, kan du sammenlagt spare over 1.000 kroner. (Billede: Produktfoto)

Stereoanlæg med forstærker, fingertykke kabler og velvoksne gulvhøjttalere i ædeltræ er noget midaldrende mænd sætter til salg på dba.dk efter at have haft anlægget parkeret i kælderen i årevis.

I dag er musik noget, man streamer og afspiller på en trådløs højttaler, og er man endnu ikke med på noderne, kan man spare mange penge, hvis man skal ud at investere i sin første trådløse højttaler og et mobilabonnement med en musikstreamingtjeneste. Det viser et pristjek, som prissammenligningstjenesten Samlino.dk har foretaget for metroxpress.

Køb pindeis i supermarkedet og spar penge
Køb pindeis i supermarkedet og spar penge

For eksempel kan man spare 546 kroner, hvis man køber den populære Sonos Play:1-højttaler hos Elgiganten eller i Hi:Fi-Klubben til 1.699 kroner frem for hos den mindre kendte forhandler Danelt, der skal have hele 2.245 kroner højttaleren.

Den helt store besparelse kommer, hvis man oveni vælger det billigste mobilabonnement med musikstreamingtjeneste. Mens CBB, som den billigste udbyder i pristjekket, skal have 1.609 kroner for et års abonnement med streamningtjenen Tidal, fri tale og sms/mms samt 15 GB data, kræver YouSee 2.487 kroner årligt for et abonnement med YouSeePlay, fri tale og sms/mms samt 10 GB data, mens prisen stiger til 3.687 kroner hos YouSee, hvis man ønsker 25 GB data.

10 råd: Undgå madspild, og spar penge
10 råd: Undgå madspild, og spar penge

Har man allerede et isoleret abonnement på en musiktjeneste, kan det for de fleste betale sig at opsige det, og i stedet inkludere det i sit mobilabonnement, påpeger Samlino.dk-direktør Kristian Pitzner-Jørgensen:

Stærk krone og valutavirak gør ferien billigere
Stærk krone og valutavirak gør ferien billigere

- Ville du alligevel have investeret i Tidal, betaler du eksempelvis kun 421 kroner ekstra om året for dit mobilabonnement hos CBB.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skal du vælge den dyre bilvask i...
bt.dk
United rejste sig efter kæmpe...
bt.dk
Fie Laursen viser sine bryster frem:...
bt.dk
Dansk reality-deltager har fået...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx