Af - 26/01-15 21:43

Ny betalings-app udfordrer MobilePay og SwippNy betalings-app udfordrer MobilePay og Swipp

Snart kommer der endnu en mobilbetalings-app på markedet i Danmark.

storybild

Selv om der i forvejen er hård kamp om at blive danskernes foretrukne mobilbetalings-løsning, kommer der snart endnu en spiller ind på markedet, der blandt andre skal konkurrere med MobilePay og Swipp.

Til foråret lancerer den britiske virksomhed Powatag sin app i samarbejde med Net’s datterselskab Teller, skriver Børsen.

App’en gør det muligt at shoppe varer nemt og hurtigt ved hjælp af såkaldte ‘tags’.

Mobile Pay’s konkurrenter slår sig sammen
Mobile Pay’s konkurrenter slår sig sammen

Det fungerer på den måde, at man med sin smartphone kan scanne koder eller registrere lyde fra reklamer, og da ens kreditkort- og adresse-oplysninger ligger indkodet i app’en kan et netkøb foretages med meget få klik.

- Som forbruger er det meningen, at man kan bruge den her app til at købe produkter - eller lave en anden form for interaktion, som at tilmelde sig et nyhedsbrev eller deltage i en konkurrence, siger Drita Memisi, Powatags chef for forretningsudvikling i Danmark, til Børsen.

Banker erklærer krig mod Mobilepay
Banker erklærer krig mod Mobilepay

Powatag modtog sidste år omkring 500 millioner kroner i investor-kapital, og virksomheden har indgået samarbejder med blandt andre Nespresso, Nike, Carrefour samt danske sekskab PWT Group, som står bag Wagner og Tøjeksperten.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx