Af - 08/10-15 09:19; Opdateret: 08/10-15 11:06

Ny tilbuds-app får flyvende startNy tilbuds-app får flyvende start

- Vi skal være først og størst, lyder det fra en af de tre iværksættere bag den nye danske tilbuds-app, DAYFAIR, der som navnet antyder har internationale ambitioner.

storybild

Teamet bag den nye danske tilbuds-app DAYFAIR har store ambitioner. Appen er lige lanceret i København. Efter nytår skal London erobres. (Billede: PR-foto)

Lukketidstilbud på rødspætter hos fiskehandleren, tilbud på koncertbilletter, en moderigtig klipning hosfrisøren eller en helkropsmassage.

Den nye danske tilbuds-app DAYFAIR har fået en flyvende start. Appen gik i luften i lørdags, og i går havde antallet af tilbud rundet 300, og store butikskæder som Føtex og Matas er allerede på kundelisten

Er du interesseret i iværksætteri, forbrug og privatøkonomi, og vil du opdateres med historier om disse emner, så like MX PENGE HER

DAYFAIR er da hellere ikke en app, der er udviklet i en teenagers kælderværelse. Bag appen står tre erfarne erhvervsfolk, som har kvittet deres topjob for at springe ud som iværksættere.

16-årig iværksætter: Jeg bliver kvalt af alt det papirnusseri
16-årig iværksætter: Jeg bliver kvalt af alt det papirnusseri

Salgs- og marketingsdirektør i DAYFAIR David Demsitz kommer fra en stilling som salgs- og udviklingsdirektør i nemlig.com. Han er ikke i tvivl om, at DAYFAIR har internationalt potentiale.

- DAYFAIR er den eneste tilbuds-app på markedet, som samler alt i en. Vi er alt, hvad byen har at tilbyde lige nu og her krydret med det sociale element, man kender fra Facebook og Instagram, hvor man kan dele og følge, siger han.

Iværksætter-succes: Louise og Camilla fandt hul i markedet
Iværksætter-succes: Louise og Camilla fandt hul i markedet

Private investorer har skudt et 'pænt' million beløb i appen, siger han, og planen er at rulle den ud i London i starten af 2016.

- Hvis vi kan bevise, at den fungerer i London, ligger hele verden åben, siger David Demsitz.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Anfører Kjær støttede dopingdømt...
bt.dk
Trump aflyser møde med Nordkorea: Læs...
bt.dk
LTF-medlem udvises af Danmark
bt.dk
Lang kø: Flere biler impliceret i uheld
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx