Af - 29/05-17 15:21

Populær burgerkæde fejrer åbning: Få gratis burgere i et årPopulær burgerkæde fejrer åbning: Få gratis burgere i et år

Kender du en, der ville elske det her?

Bildstrecke im Grossformat »

Onsdag d. 31. maj åbner der en ny burgerrestaurant i Bilka Waves i Hundige og 50 hurtige kunder kan score sig gratis burgere i et år.

Med flammegrillede burgere og et kendt amerikansk brand i ryggen, har Carl’s Jr. gjort indtog på det danske marked. Burgerkæden har oplevet massiv vækst og er nu klar til at åbne sin niende restaurant i Danmark. Det sker onsdag kl. 11.00 i Bilka Waves i Hundige.

- Vi glæder os virkelig til at åbne den første Carl’s Jr. i Københavnsområdet, som samtidig bliver burgerrestaurant nummer to på Sjælland. Der ligger i forvejen en del fastfood-restauranter i og omkring shoppingcentret, alligevel har Carl’s Jr. været efterspurgt af mange, og derfor er vi også mere end klar til at åbne nu, siger restaurantchef Jano Larsen i en pressemeddelelse.

Verdensberømt dansk burgerbar har kæmpe succes: Nu kommer de med en god nyhed til alle burgerelskere
Verdensberømt dansk burgerbar har kæmpe succes: Nu kommer de med en god nyhed til alle burgerelskere

For at skabe ekstra hype omkring burgerrestaurantens åbning, udlodder Carl’s Jr. kuponhæfter til de første 50 gæster i køen, som på åbningsdagen køber en menu. Kuponhæfterne kan bruges til at indløse én gratis burger om ugen i et helt år.

Tidligere på måneden åbnede der en Carls Jr. i Aarhus. Her havde flere kunder ligget i kø hele natten for at være blandt de første. Restaurantchef Jano Larsen er derfor spændt på at se, om samme burgeriver gælder i Hundige.

- Konkurrencen om de gratis burgere har vist sig at være meget populær, og bliver det lige så vildt som tidligere, vil vi sikkert se de første stille sig i kø allerede om eftermiddagen dagen før. Vi har lavet en begivenhed for åbningen på Facebook, og her er der også allerede mange, som tagger deres venner for at gøre dem opmærksom på åbningen, siger Jano Larsen.

Dansk Supermarked vil slås med den gyldne måge og kongen
Dansk Supermarked vil slås med den gyldne måge og kongen

For nylig åbnede Carl’s Jr. i Bilka Holstebro og Storcenter Nord i Aarhus, og allerede nu er det også annonceret, at Rødovre, Sønderborg og Viborg følger i løbet af året.

- Vi har store ekspansionsplaner med Carl’s Jr. og arbejder derfor på at åbne flere restauranter rundt om i landet over de næste par år. Det handler bare om at finde de rigtige lokationer, så er vi klar, siger Michael Hald, der er Head of Franchise i Dansk Supermarked Group.


LÆS OGSÅ: Elsker du bacon? Så vil den her kampagne få din mund til at løbe i vand

LÆS OGSÅ: McDonald's laver KÆMPE ændring med deres burgere

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk Formel 1-drøm til stor eksamen:...
bt.dk
Ups! Chelsea-træners telefon ringer...
bt.dk
Efter historisk skandale: Lars von...
bt.dk
Nærmest alle bloggere reklamerer lige...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx