Af - 23/06-16 13:48; Opdateret: 23/06-16 14:12

Kom til Roskilde Festival med taxa for 100 kronerKom til Roskilde Festival med taxa for 100 kroner

Saml otte af dine venner i København og tag med taxa til Roskilde Festival. Et taxaselskab tilbyder at køre til en fast pris på 100 kroner per person, hvis taxaen bliver fyldt.

Bildstrecke im Grossformat »

Telt, sovepose, liggeunderlag og tøj til flere dage. Der er mange ting, man skal slæbe frem og tilbage, når man skal på festival, og derfor skal transporten derhen helst være enkel, hurtig - men også til at betale.

Nu tilbyder taxaselskabet TAXA 4x35 at transportere festivalgæster til festivalen for bare 100 kroner hver vej. Men for at få turen til de 100 kroner, skal du dog også diske op med syv andre personer, der skal til Roskilde.

TAXA 4x35 tilbyder nemlig minibusser med plads til otte personer samt bagage for en fast pris på 800 kroner uanset antallet af passagerer. Det vil altså sige, at det koster 100 kroner per mand, hvis minibussen er fyldt helt op.

Interesserer du dig for gode tilbud, forbrug og nye virksomheder, og vil du opdateres med artikler om emnerne? Så like MX Penge på Facebook.

En stor taxa med TAXA 4x35 fra Rådhuspladen til Darupvej i Roskilde, hvor Roskilde Festival blandt andet ligger, koster normalt omkring 1.094 kroner. Hvis der altså ingen ventetid eller kø er.

En 4x35 taxa koster syv kroner i minuttet, når den holder stille i kø og venter.

- De første par dage, hvor festivalspladsen har åben, har vi erfaringer med, at der er lang kø, siger administerende direktør for TAXA 4x35 Peter Bjerregaard til metroxpress.

Martins nye koncept: Fragter dine IKEA-varer hjem for billige penge
Martins nye koncept: Fragter dine IKEA-varer hjem for billige penge

Selskabet har derfor bevidst valgt at kræve et fast beløb uanset transporttiden.

- På den måde undgår vi, at vores passagerer skal betale dyre domme for at sidde i kø, siger Peter Bjerregaard i en pressemeddelelse.

800-kroner-taxaerne bestilles efter først til mølle-princippet og gælder kun fra København til Roskilde.

Pas på i aften: Billige taxier lænser dit kort
Pas på i aften: Billige taxier lænser dit kort

LÆS OGSÅ: Gør dig et røverkøb på et sommerhus

LÆS OGSÅ: TV: Se sneaks til 200.000 blive dyppet i chokolade

LÆS OGSÅ: Satte sin sofa til salg på Facebook med det HELT forkerte billede

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx