Af - 18/01-15 19:03; Opdateret: 18/01-15 19:29

Facebook ansætter 1.200: Se hvad man kan tjeneFacebook ansætter 1.200: Se hvad man kan tjene

Så meget kan man tjene, hvis man kommer i stald hos Mark Zuckerberg.

Bildstrecke im Grossformat »

Det sociale medie Facebook vil satse stort på virtual reality, og Mark Zuckerberg søger i den forbindelse 1.2oo nye, velbetalte kolleger.

Det skriver CNBC.

Efter opkøbet af Oculus Rift, der producerer headsets til virtual reality, planlægger Facebook at hyre en ny skare af medarbejdere, der skal hjælpe satsningen på det virtuelle virkelighed til sorte tal på det sociale medies bundlinje.

- Antallet af vores brugere vokser, det samme gør vores forretning, og det vil vi gerne støtte op om, siger Sheryl Sandberg, der Chief Operating Officer hos Facebook, til nyhedsbureauet Reuters.

I 2014 smed Mark Zuckerberg to mia. dollars, eller godt 12,8 danske mia. kroner. Og der er store håb for de fremtidige landvindinger, målet er at øge omsætningen med hele 14 procent.

Facebook kender dig bedre end din familie
Facebook kender dig bedre end din familie

Det er dog ikke kun eksperter i virtual reality, som kan søge de mange job. De foreløbige jobopslag søger efter eksperter i aerodynamik og radiokommunikation, og det kan tyde på, at Facebook er klar til at gøre alvor af rygterne om at satse på egne satelitter og flyvende droner.

Hvis man er heldig at slippe igennem nåleøjet hos Mark Zuckerberg, kan man se frem til en fuldfed løncheck. Selv om Facebook-stifteren selv er god for en formue på godt 33 mia. dollars, 212 mia. danske kroner, så bliver man som ansat ikke sjoflet af chefen. Især efter amerikanske standarder, hvor lønniveauet ligger noget under de månedslønninger, vi kender i Danmark.

Zuckerberg overvejer endelig en 'dislike-knap' på Facebook
Zuckerberg overvejer endelig en 'dislike-knap' på Facebook

Ifølge amerikanske Glassdoor kan en software-ingeniør i gennemsnit forvente en årsløn på 125.378 dollars, eller lidt over 800.000 danske kroner.

En praktikant trækker en månedsløn på 43.644 kroner, men det giver selvfølgelig også lidt luft, når selve Facebook er anslået til at have en værdi på 1.900.000.000.000 kroner.

Derfor går Mark Zuckerberg altid i den samme t-shirt
Derfor går Mark Zuckerberg altid i den samme t-shirt

Man kan se flere lønninger på forskellige jobspecifikationer hos Facebook på Glassdoor.


LÆS OGSÅ: Zuckerberg slynger om sig med millioner: Bekæmper ebola og køber stykke af Hawaii

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx