Af - 22/11-16 22:19; Opdateret: 23/11-16 17:25

Frederikke blev gift i en brugt brudekjole: Jeg nærmest skiltede med at den var second-handFrederikke blev gift i en brugt brudekjole: Jeg nærmest skiltede med at den var second-hand

Charlotte Engelsen driver en forretning, hvor hun sælger private kvinders brugte brudekjoler videre. En af hendes kunder er 28-årige Frederikke Langkjær.

Bildstrecke im Grossformat »

Frederikke Langkjær blev gift 29. november 2015.

Metroxpress har tidligere skrevet om Charlotte Engelsen, der har hele kælderen fuld af brudekjoler, fordi hun har lavet en forretning, hvor hun sælger folks brugte brudekjoler videre.

Men hvem er køberne, og hvad tænker de om at iføre sig en second-hand-brudekjole på dagen, hvor alles opmærksomhed er rettet mod én?

Det spurgte metroxpress 28-årige Frederikke Langkjær om. Hun har nemlig købt sin brudekjole af Charlotte Engelsen.

- Jeg har altid elsket at købe loppemarked og vintage ting. Jeg synes, det har mere personlighed. Dertil kunne kjolen tælle som den brugte ting, som bruden skal have på, griner Frederikke Langkjær til metroxpress.

Like MX Penge på Facebook, hvis du vil opdateres med artikler om forbrug, iværksætteri og arbejdsmiljø.

Hun havde egentlig planlagt at få skræddersyet en brudekjole, så da hun skulle ud i forskellige butikker og prøve kjoler, var det kun for at få inspiration.

- Min tiårige lillesøster fik øje på kjolen og sagde, at jeg skulle prøve den, fordi den lignede Askepots kjole. Kjolen var alt det, jeg ikke ville have, men alligevel var den bare helt perfekt, fortæller Frederikke Langkjær, der faldt pladask for kjolen og glemte alt om sine skræddersyede planer.

Connie droppede designerkjole - blev gift i bedstemors 50 år gamle kjole
Connie droppede designerkjole - blev gift i bedstemors 50 år gamle kjole

Hun havde besluttet sig for kun at bruge 10.000 på brudekjolen, hvilket hun næsten overholdte, selvom den, som hun forelskede sig i, havde koster 25.000 kroner fra ny.

Samtlige 85 gæster til brylluppet vidste, at min kjole var second-hand. Jeg skiltede med det, da jeg synes, det var et godt køb. Den er så fed, og den ser så flot ud. Det er ikke en mainstrem-kjole.
Det siger Frederikke Langkjær og fortsætter:

- Jeg har aldrig i hele mit liv følt mig så lækker, som jeg da havde kjolen på.

Derfor udskød Emma på 140 kilo sit bryllup i syv år
Derfor udskød Emma på 140 kilo sit bryllup i syv år

Hun priser sig lykkelig over, at nogen havde valgt at sælge lige netop deres brudekjole, men nu er spørgsmålet selvfølgelig, om hun selv vil sælge sin:

- Jeg overvejer det. Ej, jeg ender nok med at gøre det. Hvornår har man ellers sådan en kjole på? Det ville også være fint at give den gode karma videre, siger Frederikke Langkjær.

Hun vil dog forinden lige nå at hoppe i kjolen - bare foran spejlet - for at nyde den en sidste gang, inden hun sætter den i Charlotte Engelsens varetægt.

Frederikke Langkjær.

LÆS OGSÅ: High School Musical-stjerne er blevet gift

LÆS OGSÅ: 12-årige Omar skal giftes med sin 11-årige kusine

LÆS OGSÅ: VILDT bryllupsfoto: Er dette Matt Damons dobbeltgænger?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Endelig: Kim Kardashian deler det...
bt.dk
Dansk reality-deltager har fået...
bt.dk
DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
S: Skilsmissepar skal tvinges til en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx