Af - 21/07-16 06:03

Det bedst betalte tidsfordriv: Thomas vil give dig løn for at se reklamerDet bedst betalte tidsfordriv: Thomas vil give dig løn for at se reklamer

Tænk, hvis du kunne tjene penge bare ved at kigge ned i din mobil. Med dette nye forretningskoncept bliver det en realitet.

Bildstrecke im Grossformat »

Thomas Rejnhold Kjær fik idéen til sin virksomhed, da han i 6A opdagede, at folk alligevel ikke kiggede på reklameskærmene.

For de fleste er reklamer et irritationsmoment, der afbryder det tv-program, man er i gang med at se. Men nu kan reklamer faktisk blive din nye indtægtskilde.

25-årige Thomas Rejnhold Kjær har nemlig startet en virksomhed, hvor man får løn for at se reklamer.

På hjemmesiden Beestad kan folk tilmelde sig. Her vil de blive kontaktet af virksomheder, som vil betale dem for at se deres reklamer. De penge, man tjener på Beestad, får man direkte udbetalt på sin konto.

Interesserer du dig for at læse om unge iværksættere og deres idéer, og vil du opdateres med artikler om emnet, så like MX Penge på Facebook.

- Du bruger i forvejen din smartphone til massevis af tidsfordriv hver dag, og når du alligevel sidder og keder dig i bussen eller i sofaen, kan du lige så godt blive betalt for at få tiden til at gå, siger Thomas Rejnhold Kjær i en pressemeddelelse og tilføjer:

Det er det bedst betalte tidsfordriv. Man er ikke forpligtet til at gøre noget andet end at se reklamer, når man har lyst.

Go' Morgen Danmark-vært springer ud som iværksætter
Go' Morgen Danmark-vært springer ud som iværksætter

Idéen til hans virksomhed fik han, da det under en bustur i en propfyldt 6A gik op for ham, at folk ikke kiggede på reklameskærmene, hvor virksomhederne havde betalt i dyre domme for at annoncere.

- Det er en win/win situation. Brugerne ser kun reklamerne i det øjeblik, de har lyst. Som jeg ser det, mødes brugernes ønsker med virksomhedernes behov, siger den unge iværksætter i pressemeddelelsen.

Thomas Rejnhold Kjær har brugt det sidste år på at udvikle konceptet:

- Det vil både være store selskaber, som vi kender fra tv, men det kan lige så vel være din lokale yndlingsbutik, du kommer til at se noget fra. Forskellen er bare, at du selv vælger at se dem, og at du bliver betalt for det, siger han i pressemeddelelsen.

Vil man være en af de første, der tjener penge på at se reklamer, så kan man tilmelde sig på Beestad her.

LÆS OGSÅ: 14-årig takker nej til 200 millioner kroner for sin virksomhed

LÆS OGSÅ: 11-årig iværksætter scorer 70 millioner kroner

LÆS OGSÅ: Genialt: Danske iværksættere fjerner vindstøj fra mobilen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx