Af - 13/03-14 11:03

Ejendomsmægler beskylder kunder for afpresningEjendomsmægler beskylder kunder for afpresning

Ejendomsmægler Peter Sepstrup brugte to af sine kunder i en yderst tvivlsom reklame, men han fastholder at kunderne kun klagede for at få penge.

storybild

(Billede: Estate)

Mx.dk kan her fortælle, at ejendomsmægler Peter Sepstrup fra Estate Brønshøj ifølge Klagenævnet for Ejendomsformidling har udnyttet nogle kunder til at reklamere for sig selv – vel at mærke uden, at kunderne godkendt det.

Er det Danmarks groveste ejendomsmægler-fejl?
Er det Danmarks groveste ejendomsmægler-fejl?

Kunderne havde heller ikke skamrost Peter Sepstrup, som de fremgik af reklamen.

Så det klagede de over. De krævede en økonomisk kompensation, men det mente Sepstrup kunne være en overtrædelse af straffelovens paragraf § 281 om afpresning.

Mx.dk: Hvordan kan du finde på at antyde eller beskylde kunderne for kriminalitet?

- Det var det, vi oplevede. Vi oplevede, at disse kunder vidste, at de ikke havde ret. Men for ussel mammon talte de usandt og manipulerede og fordrejede hele sagen, svarer han.

Han argumenterer for, at kunderne har vidst, at de deltog i markedsføringen.

Det sker med henvisning til, at de hver uge i en lokalavis kan se en lignende reklame, hvor hans kunder roser ham. Han siger, at de dermed har vidst, at de også skulle deltage sådan en reklame.

- Der er slet ingen tvivl om, at kunden har vidst, at de skulle deltage i markedsføringen. Og sagen er ikke afsluttet, siger ejendomsmægleren, som ikke vil oplyse hvorledes sagen fortsætter.

- Det var så tydeligt, hvad det handlede om, nemlig ussel mammon. Det er ikke i orden, at mennesker kan gå ned på sådan et lavt niveau for penge, synes Peter Sepstrup.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx