Af - 01/09-15 15:32; Opdateret: 02/09-15 10:13

McDonald's-kyllinger slået med køller med piggeMcDonald's-kyllinger slået med køller med pigge

Kyllinger til McNuggets blev slået med køller og trampet ihjel af arbejdere på kyllinge-farm.

storybild

Mishandlede kyllinger er endt deres liv som McNuggets. (Billede: polfoto/arkiv)

McDonald's bliver mødt med hård kritik, efter en dyreværnsorganisation har afsløret grusom mishandling af kyllinger, som ender deres liv som sprøde McNuggets hos McDonald's.

Dyreværnsaktivister fra Mercy For Animals (MFA) har med videooptagelser dokumenteret de uhyrlige forhold på kyllingefarmen T&S Farm i Dukedom i Tennessee, USA, som gennem verdens største kødproducent Tyson Food, leverer til McDonald's. Det skriver Globalmeatnews.com.

Er du interesseret i forbrug, privatøkonomi og iværksætteri, og vil du opdateres med historier om disse emner, så like MX PENGE her

På optagelserne kan man se, at kyllinger bliver slået med en kølle med pigge, andre bliver trådt ihjel af arbejdere på farmen, mens syge og sårede dyr får lov at ligge.

Fast food-elskere græder: Gigantisk burgersamarbejde falder til jorden
Fast food-elskere græder: Gigantisk burgersamarbejde falder til jorden

- Det er syg form for dyremishandling, som intet firma med nogen form for moral burde støtte, udtaler MFA-formand Nathan Runkle.

McDonald's hovedkontor kalder mishandlingen 'fuldstændig uacceptabel', og Tyson Food har med øjeblikkelig virkning stoppet samarbejdet med kyllingefarmen.

McDonald's-kunde: Der var klamt 'tilbehør' i burger
McDonald's-kunde: Der var klamt 'tilbehør' i burger

Ingen af de mishandlede kyllinger fra Tennessee er havnet i nuggets i danske McDonald's-restauranter, forsikrer pressechef i McDonald's Danmark Pia Tobberup:

- Det kan jeg sige med hundrede procents sikkerhed. Al vores kylling til nuggets kommer fra Danpo i Jylland, som ikke får leveret kyllinger fra USA.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx