Af - 05/01-16 16:19; Opdateret: 05/01-16 16:43

Knas med udtalen: Her er chips-giganten KiMs nye navnKnas med udtalen: Her er chips-giganten KiMs nye navn

KiMs A/S skifter navn for at markere, at det fynsk baserede chips- og snackselskab er en del af norsk fødevarekoncern.

Bildstrecke im Grossformat »

Frem over kommer mange chips- og snackelskere formentlig til at kløjs i det, hvis de skal fortælle, hvilket firma der har lavet deres yndlingschips. KiMs A/S med hovedsæde på Fyn har nemlig skiftet navn til Orkla Confectionary & Snacks Danmark A/S, som er ganske svært at udtale med en bølgechips i mundvigen. Det oplyser selskabet i en pressemeddelse.

- Det er naturligt, at vi ændrer navnet på vores virksomhed, fordi vi fremover vil sælge mere og andet end chips og snacks. Vi udvider vores sortiment i impulskategorien, også med andre brands end KiMs. Desuden markerer det nye navn, at vi er en del af Orkla-familien, hvor vores søsterselskaber i samme branche i andre lande har samme navn, siger Kim Munk, administrerende direktør i først KiMs A/S og nu i Orkla Confectionery & Snacks Danmark A/S.

Haps! Nu kan man få chips i alle regnbuens farver
Haps! Nu kan man få chips i alle regnbuens farver

KiMs-brandet bliver der dog ikke lavet om på, så forbrugerne vil stadig møde KiMs-chips og andre KiMs-snacks i supermarkeder og kiosker.

- Sortimentet bliver udvidet fremover, og derfor er det også naturligt, at udvidelsen afspejler sig i vores navn. Forbrugerne forholder sig til det enkelte produkt og produktets navn, så for forbrugerne får det her ingen betydning, siger Kim Munk.

Kims opgiver retssag om eneret til firkantede chips
Kims opgiver retssag om eneret til firkantede chips

Allerede i februar vil Orkla Confectionery & Snacks Danmark A/S lancere nye produkter under KiMs-brandet. For eksempel vil forbrugerne bliver præsenteret for chokoladeovertrukne nødder i form af chokoladebarer og pladechokolade.

KiMs brandet har netop fejret 50-års fødselsdag før navneskiftet. Virksomheden hører hjemme i Søndersø på Nordfyn og har cirka 190 medarbejdere.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx