Af - 05/01-16 16:19; Opdateret: 05/01-16 16:43

Knas med udtalen: Her er chips-giganten KiMs nye navnKnas med udtalen: Her er chips-giganten KiMs nye navn

KiMs A/S skifter navn for at markere, at det fynsk baserede chips- og snackselskab er en del af norsk fødevarekoncern.

Bildstrecke im Grossformat »

Frem over kommer mange chips- og snackelskere formentlig til at kløjs i det, hvis de skal fortælle, hvilket firma der har lavet deres yndlingschips. KiMs A/S med hovedsæde på Fyn har nemlig skiftet navn til Orkla Confectionary & Snacks Danmark A/S, som er ganske svært at udtale med en bølgechips i mundvigen. Det oplyser selskabet i en pressemeddelse.

- Det er naturligt, at vi ændrer navnet på vores virksomhed, fordi vi fremover vil sælge mere og andet end chips og snacks. Vi udvider vores sortiment i impulskategorien, også med andre brands end KiMs. Desuden markerer det nye navn, at vi er en del af Orkla-familien, hvor vores søsterselskaber i samme branche i andre lande har samme navn, siger Kim Munk, administrerende direktør i først KiMs A/S og nu i Orkla Confectionery & Snacks Danmark A/S.

LÆS OGSÅ: Haps! Nu kan man få chips i alle regnbuens farver

KiMs-brandet bliver der dog ikke lavet om på, så forbrugerne vil stadig møde KiMs-chips og andre KiMs-snacks i supermarkeder og kiosker.

- Sortimentet bliver udvidet fremover, og derfor er det også naturligt, at udvidelsen afspejler sig i vores navn. Forbrugerne forholder sig til det enkelte produkt og produktets navn, så for forbrugerne får det her ingen betydning, siger Kim Munk.

LÆS OGSÅ: Kims opgiver retssag om eneret til firkantede chips

Allerede i februar vil Orkla Confectionery & Snacks Danmark A/S lancere nye produkter under KiMs-brandet. For eksempel vil forbrugerne bliver præsenteret for chokoladeovertrukne nødder i form af chokoladebarer og pladechokolade.

KiMs brandet har netop fejret 50-års fødselsdag før navneskiftet. Virksomheden hører hjemme i Søndersø på Nordfyn og har cirka 190 medarbejdere.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx