Af - 13/03-14 08:05; Opdateret: 13/03-14 09:02

Her er burgerkæden der IKKE snyder kunderneHer er burgerkæden der IKKE snyder kunderne

Modsat de udenlandske konkurrenter er den danske burgerkæde Sunset Boulevard stoppet med at snyde med billeder af maden.

storybild

Det kan være vanskeligt at se, at burgeren til venstre er fra markedsføringen - og den anden købt i en Sunset-filial. (Billede: Sunset / Christian Kloster)

Det var forventet at Sunset Boulevard som den sidste i rækken af nominerede burgerkæder i dag skulle hånes i metroxpress-konkurrencen 'DM i burgerbedrag'.

Afstemning
Hvor dygtig er Sunset Boulevard i disciplinen burger-bedrag hvor '7' er dygtigst?

Så meget bliver du snydt af Burger King
Så meget bliver du snydt af Burger King

Det skete nemlig mandag, tirsdag og onsdag for Max Hamburger, Burger King og McDonald's, som blev afsløret i at madsminke reklameburgere til ukendelighed.

DM i Burger-bedrag: Skal Max Burger vinde?
DM i Burger-bedrag: Skal Max Burger vinde?

Billeder afslørede, at virkeligheden ser virkelig tarvelig ud.

Men i dag er det så 'Sunset', der står for tur, og det lader at den danske kæde er chanceløs, når det handler om at være landets største burgerbedrager.

Hvad gik der galt for denne Big Mac?
Hvad gik der galt for denne Big Mac?

For når det er vanskeligt at se, at burgeren til venstre er fra markedsføringen - og den anden købt i en Sunset-filial, kan det være vanskeligt at håne for vildledning.

'The Burger', som sidste i år i en smagskonkurrence i denne avis blev kåret som landets bedste burger over Max', Burger Kings og McD's burgerklassikere, markedsføres mere ærligt end konkurrenterne.

Men det er op til læserne, som på metroxpress' website mx.dk kan stemme på, hvilken kæde, der skal være mester i burgerbedrag.

Til Sunsets ulempe bør det beskrives, at der stadig på kædens website findes billeder af et meget madsminket eksemplar af 'The Burger'. Denne burger indeholder i strid med loven en type salat, som slet ikke findes i virkelighedens burger.

»Vi traf for et år siden en beslutning om, at vores mad ser så meget lækrere end konkurrenternes, at vi ikke behøver food-style det,« lyder det triumferende fra Sunset Boulevard-direktør Kristian Scheef Madsen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx