Af - 01/11-16 14:10

Ann var forelsket i sin kollega: Derfor var det en byrdeAnn var forelsket i sin kollega: Derfor var det en byrde

En ny undersøgelse viser, at mere end hver 10. har været forelsket i en kollega. En situation, som 34-årige Ann har været i: "Det har været en klar ulempe for arbejdspladsen".

Bildstrecke im Grossformat »
- Jeg synes ikke selv, det var et problem, at jeg var forelsket i min kollega. Men jeg brugte selvfølgelig energi på at sørge for, at ingen opdagede det, siger Ann Bachmann fra Jyllinge, der ikke tror, at nogen nogensinde fandt ud af hendes forelskelse. - Jeg sørgede så vidt muligt for at holde min frokostpause, når han også gik til frokost, siger Ann. På Anns daværende arbejdsplads kunne alle medarbejdere ikke holde frokostpause samtidig, så hvis man ville ændre sin frokosttid, byttede man med kollegerne. Så klik videre og få tre råd til, hvordan du hurtigst muligt slipper af med en forelskelse. - Tag de flade sko på og lad være med at kig dig i spejlet hele tiden, mens du tænker på, om den person, du er forelsket i, synes, du er pæn. Skift dit fokus, siger sexolog og forfatter Joan Ørting til metroxpress. Måske har du planlagt din frokostpause sådan, at du kan spise frokost sammen med dit crush, men hvis du vil ud af forelskelsen hurtigst muligt, bør du være ligeglad med, hvad dit crush foretager sig. Du skal dermed heller ikke decideret undgå at støde ind i personen på arbejdet. Prøv blot at være ligeglad. Kilde: Sexolog og forfatter Joan Ørting. - Få mere spænding i dit liv. Fyld din hverdag op med dig selv, så du ikke har brug for at kaste din tid og energi på en anden, siger Joan Ørting. Bare vent på, at forelskelsen går over af sig selv. Ifølge Joan Ørting kan en forelskelse vare mellem en uge og to år. - Forelskelse danner en masse følelsesstoffer i kroppen, som man kun kan have i sig i to år. Det stresser nemlig kroppen at være forelsket, siger Joan Ørting.

17 procent af danskere i alderen 18-29 år har inden for de seneste to år været forelsket i en kollega.

Sommerfugle i maven, noget at stå op til og skiftende humør. Det kan være skønt at være forelsket, men hvordan er det at være forelsket, hvis den, man er vild med, er ens kollega?

Det er en situation, som rigtig mange danskere har været i viser en ny undersøgelse, som metroxpress tidligere har skrevet om.

34-årige Ann Bachmann fra Jyllinge har stået i situationen, da hun for flere år siden var ansat som ekspedient i Superbrugsen.

Her kastede hun sin kærlighed på en medarbejder, der ligesom hende sad i kassen, stod i bageren og hjalp med at fylde varer på hylderne.

Like MX Penge på Facebook, hvis du vil opdateres med artikler om forbrug, iværksætteri og arbejdsmiljø.

- Han var bare rigtig sød og sagde de rigtige ting. Når han smilede til mig, fik jeg et sug i maven, og det fik mig for et øjeblik til at føle mig helt speciel. Jeg havde det også med at rødme, når han gik forbi, fortæller hun til metroxpress.

Her er kærlighedens 5 faser: Hvilket en er du i?
Her er kærlighedens 5 faser: Hvilket en er du i?

Anns forelskelse betød, at hun havde en større glæde ved at møde på arbejde, men sommerfuglene i maven var nok mest af alt en byrde for arbejdspladsen:

- Hvis han havde en lang vagt, ville jeg også gerne tage en lang vagt den dag. Men når han fik fri før mig, fik jeg en øv-følelse, og så kunne de sidste timer på arbejdet uden ham være meget lange, siger Ann Bachmann.

På de dage, hvor hun og fyren skulle samarbejde, gik effektiviteten også fløjten:

- Når vi eksempelvis skulle åbne bageren sammen, kunne vi godt være længere tid end normalt om at få sat morgenbrødet op på hylderne, fordi vi lige skulle snakke, siger Ann Bachmann, som tænker efter og tilføjer:

Jeg vil helt klart sige, at effektivitet var der ikke ret meget af. Jeg ville godt have kunne yde noget mere på arbejdet. Der var meget mere fjolleri, fordi ham og jeg arbejdede sammen, så på den måde har det helt klart været en ulempe for arbejdspladsen.

Sådan får du folk til at forelske sig i dig
Sådan får du folk til at forelske sig i dig

Ann Bachmann har dog aldrig fået klager fra chefen på grund af sin forelskelse, som hun iøvrigt aldrig fandt ud af om var gengældt. Hun ved heller ikke, om arbejdspladsen havde restriktioner mod at være kærester med kollegaen.

"Arbejdsforelskelsen" fik en brat ende, da fyren stoppede, og det blev enden på sommerfuglene i Anns mave.

- I dag er vi venner på Facebook, hvor vi skriver tillykke til hinanden på hinandens fødselsdage. Men selvom vi ikke snakker sammen i dag, så er han helt klart en af dem, som jeg ikke lige glemmer.

Ann Bachmann har siden kastet sin kærlighed over en anden, som hun i dag har børn med.

LÆS OGSÅ: Ekspert: Disse tre ting afslører om dit forhold holder

LÆS OGSÅ: Derfor kan ulykkelig forelskelse ende fatalt

LÆS OGSÅ: Sådan reagerer din hjerne når du er forelsket

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansktoppens nye overraskende...
bt.dk
Fie Laursen viser sine bryster frem:...
bt.dk
Frank og Jans far fik genial idé for...
bt.dk
Nibali snød sprinterne - dansker med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx