Af - 25/09-13 10:28; Opdateret: 25/09-13 10:39

iPhone-brugere fuppet til at smadre deres telefoniPhone-brugere fuppet til at smadre deres telefon

En falsk annonce, der påstod, at styresystemet iOS 7 gør iphone vandtæt, har fået uheldige brugere til at ødelægge deres telefoner.

storybild

Sådan så den falske annonce ud.

iPhone-brugere er for nyligt blevet opfordret til at downloade Apple's nye styresystem iOS 7 for at forbedre telefonens funktioner.

I den forbindelse har nogle it-fupmagere udtænkt et drilsk stunt, der har lokket flere i fælden: Med en falsk annonce blev det annonceret på sociale medier, at man kan »opdatere til iOS 7 og gøre iPhone vandtæt«.

Annoncen, der til forveksling ligner Apples officielle markedsføring, påstår at »en smart-switch vil slukke for telefonens strømforsyning og tilsvarende komponenter for at forebygge eventuelle skader på din iPhones sarte kredsløb.«

LÆS OGSÅ: Flere føler sig plaget af fusk på nettet

Flere godstroende brugere er derfor blevet lokket til at afprøve funktionen – med den konsekvens, at deres telefon nu er ødelagt, skriver The Independent.

- Ok, til dem, der har påstået, at iOS 7 er vandtæt, GO F*** YOURSELF, lyder det blandt andet fra en vred bruger på Twitter.

Ifølge avisen stammer den såkaldte 'hoax' fra online-forummet 4chan, der også tidligere har stået bag lignende practical-jokes på sociale medier.

I en hoax fra 2012 blev Justin Bieber-fans narret til at barbere sig skaldede i sympati, efter Twitter-profilen 'Entertainment Tonight' annoncerede, at popstjernen havde fået kræft.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ståle frygter Europa-nedsmeltning:...
bt.dk
Gymnasieelever hærgede i offentlig...
bt.dk
Inga flyttede fra Danmark for 40 år...
bt.dk
Brøndby-boss kommer med overraskende...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx