Af - 06/07-16 16:59

Danske Marc giver sine Yeezys gratis væk - men på én betingelse!Danske Marc giver sine Yeezys gratis væk - men på én betingelse!

Er du helt 'broke', og savler du over Yeezy 750 Boost, så kan skoene nu blive dine, uden at du skal have penge op af lommen. Marc giver sine væk, til den der kan hjælpe ham.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvis du er god til at skaffe lejligheder, så kan du muligvis tjene et par mega populære sko på det.

De blev revet væk, da udvalgte danske butikker 11. juni satte den nyeste model af Yeezy 750 Boost til salg. Flere tusinde havde skrevet sig på venteliste til de populære sneakers, som blev solgt til 2.800 kroner.

Flere af dem, der var så heldige at få fat i et par, gik direkte ind på sider som Trendsales og Den Blå Avis for at sælge skoene videre for det tredobbelte.

Man skal altså være stenrig eller virkelig heldig, hvis man vil eje et par Yeezy 750 Boost. Og dog...

Sådan fik 20-årig fat i 100 par hypede Yeezy-sko
Sådan fik 20-årig fat i 100 par hypede Yeezy-sko

For 21-årige Marc A Dockal fra Roskilde vil gerne give et par af sine ubrugte to Yeezy 750 Boost væk helt gratis, til den der kan hjælpe ham med at skaffe en lejlighed i København.

- Jeg har prøvet hvad som helst for at få en lejlighed, men det giver bare nul. Jeg skal være ude af min lejlighed om en måned, og hvis jeg ikke kan finde noget sted at bo, må jeg flytte hjem til min far i Odense, mens jeg stadig skal passe mit job i København, fortæller Marc A Dockal til metroxpress.

Interesserer du dig for køb og salg mellem private, så like MX Penge på Facebook og bliv opdateret med artikler om emnerne.

Han var sidste år så heldig at vinde et par af de sorte utra-eftertragtede Yeezy 750 Boost, og den 11. juni var han en af de få, der blev udvalgt til at kunne købe de mørkegrå af samme model. Nu er han så desperat for at finde et sted at bo, at han gerne vil skille sig af med et par af sine attraktive ejendele i byttehandel.

- Jeg kan ikke finde nogen bedre løsning end at give skoene væk i bytte for den, der skaffer mig en lejekontrakt. Hvis jeg får en lejlighed, vil det 100 procent være det værd. Det betyder alt for mig, at få en lejlighed i København, siger han.

Her er Marc A Dockals opslag på Facebook.

Marc A Dockals Facebook-opslag har allerede vist sig at være ret effektivt. På under 24 timer fik han 40 kommentarer til opslaget, hvoraf et par stykker af dem der henvendte sig, havde forældre, der ejede en række bygninger.

Ingen af dem har dog indtil videre ført til en lejekontrakt, men Marc A Dockal forsætter med at dele sit opslag i diverse grupper på Facebook.

- Yeezy 750 Boost er sådan en nørdet ting, som mange gerne vil have, men ikke har råd til, argumenterer han. Han holder altså modet oppe.


LÆS OGSÅ: Albert havde ikke råd til Yeezys: Men så fik han en idé

LÆS OGSÅ: Tager du overpris for Yeezys? Du skal muligvis betale skat af fortjenesten

LÆS OGSÅ: Alexander købte kun sine Yeezys for at sælge dem videre: Jeg føler mig som et dårligt menneske

LÆS OGSÅ: Vildt: De nye Yeezys sælges til vanvittig overpris

LÆS OGSÅ: YEEZY: Her er verdens mest sjældne sneakers

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx