Af - 12/10-16 10:38

Dansk drinks-app tager unge med stormDansk drinks-app tager unge med storm

Den spritnye app Heaps Drinks gik i luften i går og har allerede rundet 5.000 betalende brugere.

storybild

Med appen Heaps Drinks får du for 49 kroner om måneden en gratis drink om dagen. 5000 personer har allerede downloadet betalings-appen. (Billede: PR-foto)

Først lavede de find-festen-og gæsten-appen Heaps, som på bare to år har fået 200.000 brugere i Danmark og Norge. Nu har de fem unge CBS-fyre bag succes-appen lanceret søster-appen Heaps Drinks, der har taget unge i København og Aarhus med storm.

For 49 kroner om måneden får brugerne mulighed for at tage en gratis drink om dagen på foreløbig 40 barer København og Aarhus.

Her er app'en der kan redde din weekend
Her er app'en der kan redde din weekend

Før lanceringen i går havde appen været ude i en gratis test-udgave siden starten af september. Den har vist sig at være så populær, at 5.000 - primært unge - mennesker allerede har valgt at lægge 49 kroner om måneden for at fortsætte som betalende brugere.

- Vi vil rykke før-festen ud af lejlighederne og ned på barerne. Hvorfor sidde og spytte i en lunken øl i en lejlighed med vennerne, hvis man kan sidde på en bar og drikke en gratis cocktail!
Frederik Bjergager, medstifter af Heaps Drinks


Ny rekord: Tre unge iværksættere scorede halvanden million på et døgn
Ny rekord: Tre unge iværksættere scorede halvanden million på et døgn

Frederik Bjerager, 27 år, er medstifter af Heaps Drinks. Foto: PR-foto

- Det er stukket helt af. Vi havde en målsætning om, at vi i testperioden gerne ville have den ud til et par hundrede, siger medstifter af og marketingchef i Heaps Frederik Bjerager, 27 år, og tilføjer:

- Brugerne er glade for at kunne starte en aften i byen med en gratis drink på en af byens barer. Barerne er glade for at få flere gæster og blive synlige over for kunder, de ellers aldrig ville være kommet i kontakt med. Og vi er glade for brugerne. Det er win-win-win.

15-årig succes-iværksætter: Jeg fjanter ikke pengene væk
15-årig succes-iværksætter: Jeg fjanter ikke pengene væk

Inden årsskiftet forventer Frederik Bjerager, at Heaps Drinks vil være tilgængelig i yderligere 10 større danske byer, og at brugerne vil have adgang til over 100 barer.

Appen er indrettet, så man kun kan få udleveret en gratis drink i døgnet. Brugerne kan altså ikke tage en gratis pubcrawl på en og samme aften.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx