Af Webstud/AS - 16/11-17 19:59

18-årige Carl vandt fornem iværksætterpris: - Det er det vildeste! 18-årige Carl vandt fornem iværksætterpris: - Det er det vildeste!

Da Carl Kronika var 14 år, fik han en idé. Han ville starte sit eget firma, og det skulle vise sig at være mere end en god idé. I dag er Carl 18 år gammel og driver et veletableret PR-bureau med sine to partnere, 23-årige Andreas Staurby Olesen og 21-årige Julius Gabel Nørgaard.

storybild

PR-bureauet Copus satte kronen på værket, da de mandag vandt IVÆKSTprisen for Årets Unge Håb. Vi fangede den 18-årige direktør Carl Kronika til en snak om eventyret.

Copus havde opfordret deres netværk til at stemme, hvilket bidrog til, at det unge team løb med pokalen for 'Årets Unge Håb'.

»Det er det vildeste. Vi vidste, at vi havde en god chance for at vinde, men vi sad indtil sidste sekund med sommerfugle i maven. Da vi fik at vide, det var os, var det en kæmpe lettelse,« fortæller en meget glad direktør.

LÆS OGSÅ: 15-årige Carl har eget firma med tre ansatte

Den unge iværksætter og gymnasieelev har især ét godt råd til unge, som vil starte egen virksomhed og en dag vinde 'Årets Unge Håb':

»Det er vigtigt, at man ikke er bange for at spørge folk til råds. Særligt dem, der er dygtigere end en selv. Vi har mødt masser af velvilje, hjælp og inspiration. Det vi har lært, giver vi nu videre. Vi er så stolte og glade for at være del af det danske iværksættermiljø.«

Se prisoverrækkelsen her:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Signe Molde og ægtemanden har...
bt.dk
Farvel single-liv: Skibabe har scoret...
bt.dk
Medie: Søren Pind var tæt på dansk...
bt.dk
Forhandlere er gået hjem: Her er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx