Af - 10/05-16 07:11; Opdateret: 10/05-16 08:07

Ikke mere DøgnnettoIkke mere Døgnnetto

I løbet af 2016 vil langt de fleste Døgnnettoer blive omdannet til de almindelige, gule Nettoer. Resten bliver til Føtex Food.

Bildstrecke im Grossformat »
Inden året er omme bliver Døgnnetto'erne til gule Netto-butikker. Når Netto svinger den gule malerpensel over København, sker det med en forventning om, at de gule discountbutikker vil tilføre kæden endnu mere vækst. - Både på vores markedsandel og på antallet af kunder har vi de seneste år oplevet vækst. Vi forventer, at vi med den gule offensiv kan øge omsætningen yderligere og erobre en endnu større del af markedet i dagligvarehandlen, siger Nettos direktør Claus Juel-Jensen i en pressemeddelelse. Foruden de 30 nye gule Netto'er, vil de danske forbrugere i løbet af 2016 kunne handle i flere end 50 nye eller udvidede Netto-butikker. Og de planer rokkes der ikke ved. - At vi omdanner Døgnnetto-kæden til gule Netto-butikker, ændrer ikke ved vores øvrige ekspansionsplaner for 2016. Tværtimod betyder det, at vi får udbredt vores succesfulde discountkoncept endnu mere, så kunderne får den høje kvalitet og de lave priser, som de efterspørger, siger Claus Juel-Jensen i en pressemeddelelse. Årets Netto på det øvrige Sjælland, 2016. - Der er nærmest en familiær dialog mellem kunder og ansatte i butikken, og atmosfæren er helt utrolig. Samtidig er Netto Fejøgade en butik, der er kendt i byen for sin høje butiksstandard, og det nævner kunderne ofte, når de besøger butikken. Derfor er det fuldt fortjent, at de vinder prisen, forklarer Michael Jensen, der er regionschef for alle Netto-butikker i Region Sjælland. På billedet ses blandt andet butikschefen for Netto i Fejøgade, Niels Møller-Petersen, og regionschefen. Årets Netto i København, 2016. - Netto Nørrebrogade 43 er en af de butikker, der modtager flest anderkendende og rosende ord fra kunder i hele Danmark. Butikken er kendt i lokalområdet for sin høje service, og det er på trods af begrænset plads. Samtidig har de ansatte et unikt sammenhold, og de gør altid deres ypperste for at give kunderne en god oplevelse. Derfor er det fuldt fortjent, at de vinder prisen, forklarer Kenneth Luxhøi, der er regionschef for alle Netto-butikker i København. På billedet ses blandt andet butikschefen for Netto på Nørrebrogade 43, Mark Hales Pedersen, og regionschefen. Årets Netto vest for Storebælt, 2016. - Netto Grundtvigs Plads får ofte rosende ord med på vejen fra kunder, fordi butikken altid fremstår flot og er fyldt med varer. De ansatte har altid fokus på at levere de bedste resultater for kunderne, og de har et stærkt sammenhold. Dét smitter af på kundeoplevelsen i butikken, og derfor er det fuldt fortjent, at de vinder prisen,siger Claus Sjödin, der er regionschef for alle Netto-butikker vest for Storebælt.

Gule Netto'er vinder over de blå af slagsen.

Det er slut med at handle ind i den mørkeblå Netto. I løbet af 2016 nedlægges alle Døgnnetto-butikker. Langt de fleste Døgnnetto-butikker bliver omdannet til almindelige gule Nettoer.

Discountkædens direktør, Claus Juel-Jensen forklarer, at Døgnnetto nedlægges, fordi kunderne ønsker billigere produkter og et større udvalg:

Døgnnetto har fungeret rigtig godt og havde sidste år flot fremgang, men i dag vil forbrugerne have adgang til hele Nettos sortiment og bedre priser, og det skal de få. Kunderne har ganske enkelt valgt gult.
Det siger Claus Juel-Jensen i en pressemeddelelse.

Interesserer du dig for butikker, forbrug og erhverv, og vil du opdateres med artikler om emnerne? Så like MX Penge på Facebook.

Det nye initiativ betyder dog ikke, at kunder, der for tiden bor ved siden af en Døgnnetto, vil få et smallere tidsrum til at handle ind i i deres kommende - gule - Netto. Åbningstiderne i de omdannede butikker bliver bevaret, så kunderne forsat kan handle i tidstummet 7-24.

De nuværende 39 Døgnnettoer ligger alle på eftertragtede placeringer - primært i Storkøbenhavn. 30 af dem bliver til gule Netto-butikker mens de resterende omdannes til Føtex Food.

De nye butikker skaber også flere arbejdspladser, da de gule Nettoer er højere bemandede end Døgnnetto-butikkerne. Nuværende medarbejdere i Døgnnetto vil få mulighed for at fortsætte i de nye Netto-butikker eller andre steder i Dansk Supermarked Group, som foruden Netto driver Føtex, Bilka og Salling.

LÆS OGSÅ: Her er de tre bedste Netto'er i Danmark

LÆS OGSÅ: Netto hyldes for denne lumre reklame igen, igen og igen

LÆS OGSÅ: Anne Blacks opråb: Giganterne tryner de små kunstnere

LÆS OGSÅ: Tag styrtet ned i Netto, mens der var handlende i butikken

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet søger vidner til dødsulykke...
bt.dk
Rigmanden og entreprenøren Elon Musk...
bt.dk
Fire år efter et af de største...
bt.dk
Verdens tredjestørste butik på vej...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx