Af - 21/03-14 09:00; Opdateret: 21/03-14 10:00

Gør din nabo en tjeneste og tjen en ekstra skillingGør din nabo en tjeneste og tjen en ekstra skilling

Den ny net-portal Taskbuddy gør det muligt at få udført små-job og tjenester af folk, der gerne vil tjene lidt ekstra.

storybild

Skal du have gjort din cykel klar til foråret? En ny net-portal gør det muligt at få mindre opgaver og tjenester udført af privatpersoner. (Billede: EHRBAHN JACOB)

Hvis du har brug for at få klippet hækken, støvsuget bilen eller transporteret nogle varer, men ikke rigtigt har tiden og muligheden, så er der nu en smart løsning på problemet.

Med en ny tjeneste på nettet kan danskere sætte alle typer af mindre små-job i udbud, og så kan folk med ledige hænder og lyst til at tjene lidt penge hjælpe til.

Tre danske studerende og iværksættere står bag den ny opgaveportal Taskbuddy.dk, hvor folk kan gøre hinanden tjenester.

13-årig wonderkid har skabt sit eget firma
13-årig wonderkid har skabt sit eget firma

- Ideen opstod, da vi selv skulle have fragtet nogle store spillekonsoller fra Sjælland til Jylland til en event i Cinemaxx, og det kostede en formue. Vi tænkte, at det var utroligt, at man ikke kunne finde en billigere løsning, hvor private kunne hjælpe hinanden, siger Nicolai Andersen, der er 24 år og til daglig studerende på Aarhus Erhvervsakademi.

Tanken er, at det skal kunne bruges til næsten alle typer af tjenester:

- Opgaverne kan bestå af stort set hvad som helst: Rengøring, indkøb af dagligvarer, lån af udstyr, flyttehjælp, transport, samling af Ikea-møbler, lektiehjælp eller hundepasning.

Dansk iværksætter vil tjene på at sælge firmaers brugte it-udstyr
Dansk iværksætter vil tjene på at sælge firmaers brugte it-udstyr

Hver enkelt forbruger, der søger hjælp, bestemmer selv prisen på en opgave, hvorefter andre “taskbuddies” kan anmode om at løse opgaven.

Nicolai Andersen håber, at Taskbuddy på sigt kan udvides til andre lande:

- Hvis vi kigger på nogle år frem, er Danmark forhåbentlig kun rugekassen. Nu skal vi bare eksperimentere og finde ud af, hvad der virker.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx