Af - 16/12-16 17:58; Opdateret: 17/12-16 21:21

Tre kendte natklubber til salg på Den Blå AvisTre kendte natklubber til salg på Den Blå Avis

Landsdækkende natklubkæde er nu blevet sat til salg på Den Blå Avis. Er du den nye ejer?

Bildstrecke im Grossformat »
På Den Blå Avis står der: Lokalerne, der er på i alt 541 kvm, er indrettet med 422 kvm diskoteksområde tillige med 119 kvm fordelt på kontor, lager, toiletkerne, depotrum samt indgangsarealer. På Den Blå Avis står der: Natklubafdelingen har ca. 25 borde som i alt giver ca. 300 siddepladser. Der er 3 barer der kan åbnes og lukkes indvivduelt På Den Blå Avis står der: Stor scene med professionel Pioneer Dj pult, alt lyd er Turbosound og prof udstyr til at afvikle liveartister.r. På Den Blå Avis står der: Der er videoovervågning i hele natklubben og pengeskabe med dropfunktion i barerne og elektriske metalgitre for alle ind- og udgange. På Den Blå Avis står der: Diskoteket har en 06-bevilling til lokalerne med udvidet åbningstid fredag og lørdag til kl. 06.00, og åbningstiderne er fredag– lørdag fra kl. 23.00 – 06.00 På Den Blå Avis står der: Lejen er for jomfru ane gaden meget billig med ca 80.000 kr pr mdr.. På Den Blå Avis står der: Byens førende, største og flotteste diskotek, med plads til 5-600 gæster, åbent hver fredag og lørdag, super god og cool indretning med absolut ALT i lys- og lydudstyr. På Den Blå Avis står der: Her er flere barer, tre opvaskestationer, ismaskiner, postmix- og ølanlæg i lange baner. Her er rygerafdeling og virkelig en indretning der siger spar to til alt! På Den Blå Avis står der: Driften er sund og god. Her er en bogført omsætning på 7mkr plus moms. Huslejen er mere end rimelig (50tkr) for de over 700 m2 du kommer til at råde over. På Den Blå Avis står der: Udbetaling 795.000 kr Pantebrev 1.000.000 kr (Samlet pris 1.795.000kr) På Den Blå Avis står der: Kendt diskotek i Køge med god omsætning. Forretningen har en fordelingsentre indeholdende stor garderobe med plads til 7-800 jakker. På Den Blå Avis står der: Her findes også toiletterne, indgang til natklub, beachbar og adgang til stort opvaskerum, hvor der er ismaskine, lagerreoler, vaskemaskine/tørretumbler og opvaskemaskine. Natklubafdelingen har ca. 25 borde som i alt giver ca. 200 siddepladser. På Den Blå Avis står der: 5 store nødudgange fordelt i alle afdelinger i huset hvilket i alt giver en brandgodkendelse til 750 personer. På Den Blå Avis står der: Stor scene med professionel Pioneer Dj pult, alt lyd er Turbosound og prof udstyr til at afvikle liveartister. På Den Blå Avis står der: Udgang til kæmpe gårdhave med overdækket terrasse og masser af muligheder for udendørs arrangementer. På Den Blå Avis står der: Der er videoovervågning i hele natklubben og pengeskabe med dropfunktion i barerne og elektriske metalgitre for alle ind- og udgange. Derudover en stor 3 værelses lejlighed med stort badeværelse og kæmpe tagterrasse. På Den Blå Avis står der: Husleje: 62.000 kr. pr. måned Areal: 722 m2

Her kan du se billeder fra de tre natklubber.

Bruge iPhones, gamle cykler og antikke lamper.

Det plejer at være nogle af de ting, som man kan erhverve sig på Den Blå Avis. Men nu kan du også købe op til flere natklubber på genbrugsportalen.

Natklubben 'The Gap', som ligger i Køge, Aalborg og Hillerød, er nemlig blevet sat til salg på Den Blå Avis.

Det bekræfter den ene ejer Peder Black overfor metroxpress.

Like MX Penge på Facebook, hvis du vil opdateres med artikler om forbrug, iværksætteri og arbejdsmiljø.

795.000 kroner skal du have op af lommen, hvis natklubben i Hillerød skal blive din. Men du skal lægge 200.000 kroner oveni, hvis du vil blive den nye ejer af lokalerne i Køge.

Dyrest er adressen i Jomfru Ane Gade, hvor de nuværende ejere vil have 1.995.000 kroner for stedet.

Peder Black fortæller til metroxpress, at prisen er fast, og at han ligger i forhandlinger med en mulig køber.

S: Flere skal sige fra over for ufrivillige berøringer
S: Flere skal sige fra over for ufrivillige berøringer

LÆS OGSÅ: VIDEO: Her bliver Justin Bieber angrebet på diskotek i Tyskland

LÆS OGSÅ: Diskotek i Silkeborg skal betale efter hård udsmidning

LÆS OGSÅ: Advarsel til unge: Diskoteksbesøg kan føre til plettet straffeattest

LÆS OGSÅ: 20-årig syet med 26 sting efter overfald: Nu efterlyser politiet ham her

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand faldet over bord: Kæmpe...
bt.dk
Godsejer stævner kommune for højt...
bt.dk
19-årige Daniel deltog i druk og...
bt.dk
Verdenskendt popstjerne deler frækt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx