Af - 13/02-14 08:24; Opdateret: 13/02-14 09:01

Sælgere ringede op mod 100 gange til Nicoline: 'Jeg følte mig forfulgt'Sælgere ringede op mod 100 gange til Nicoline: 'Jeg følte mig forfulgt'

Nicoline Fammé har modtaget op mod 100 opkald fra Gul Strøm, selv om hun aldrig var interesseret i en aftale med elselskabet

storybild

(Billede: Privatfoto)

I næsten et år har elselskabet Gul Strøm ringet konsekvent til 23-årige Nicoline Fammé fra Frederikssund, og på et tidspunkt udviklede det sig til decideret chikane.

- I de første tre-fire måneder ringede de til mig fem gange om ugen, selv om jeg allerede ved første samtale sagde nej til deres tilbud, og på et tidspunkt følte jeg mig forfulgt af dem, fordi jeg ikke kunne få fred, siger hun.

Kendt elselskab kimer danskere ulovligt ned
Kendt elselskab kimer danskere ulovligt ned

Nicoline Fammé blev kontaktet af Gul Strøm, efter at hun havde deltaget i en konkurrence på nettet. Hun frameldt sig kort tid efter og oplyste, at hun ikke ville kontaktes med henblik på en aftale, men det havde ingen effekt.

- De godtog aldrig, at jeg ikke var interesseret, og selv om jeg senere blokerede nummeret, ringede de bare fra et andet nummer, siger Nicoline Fammé, som tror, at Gul Strøm har ringet til hende fra fem forskellige numre.

- To gange lagde jeg endda røret på, fordi de blev ved, men så ringede de op igen og sagde, at forbindelsen må være dårlig, fortæller hun.

Nicoline Fammé har tidligere deltaget i konkurrencer på nettet, hvorefter firmaer har kontaktet hende, men de har altid accepteret et nej ved første samtale.

- De har været meget påtrængende, og det var frustrerende, at sælgerne ikke ville høre på mig, siger hun.

Gul Strøm beklager sagen og er parat med en personlig undskyldning.

- Skulle en så alvorlig fejl være opstået i vores virksomhed vil jeg gerne beklage. Derfor vil vi gerne i kontakt med personen, så vi kan få klarlagt omstændighederne. Viser det sig, at vi har ringet hundrede gange, er vi selvfølgelig parate til at give en personlig undskyldning, skriver markedsdirektør fra Gul Strøm, Jesper Wagner, i en mail til Metroxpress.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt dansk medie lukker og slukker
bt.dk
Se tidslinjen: 14 danskere, der...
bt.dk
Verdensstjerne med ultimativ hyldest...
bt.dk
Venstre maler partiet grønt: 'Det er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx