Af - 20/10-16 21:56

Snart kan du bestille mad på FacebookSnart kan du bestille mad på Facebook

Facebook har løftet sløret for en række nye tjenester, hvoraf flere vil blive udrullet globalt.

Bildstrecke im Grossformat »

Facebook har løftet sløret for en række nye initiativer.

Vi kender Facebook som det sociale medie, hvor vi eksempelvis kan skrive beskeder til vores venner, oprette begivenheder og dele billeder med omgangskredsen. Men nu udvider Facebook deres funktioner:

I en pressemeddelelse løfter det sociale medie sløret for en række nye initiativer.

Om lidt kan de amerikanske brugere booke biografbilletter, lave aftaler og bestille mad via virksomhedernes Facebook-side. Betalingen sker også via Facebook, og sådan undgår du at bevæge dig mellem flere platforme.

Like MX Penge på Facebook, hvis du vil opdateres med artikler om forbrug, iværksætteri og arbejdsmiljø.

Tjenesterne vil i første omgang være tilgængelige i USA, men ifølge Facebook er det planen senere at udrulle flere af funktionerne globalt.

For at gøre madleveringen mulig for de amerikanske virksomheder har Facebook teamet op med den amerikanske udbringningsvirksomhed 'Delivery.com', og det sociale medie er også parat til at arbejde med andre virksomheder i fremtiden.

I fremtiden vil du kunne få leveret din pizza af Uber
I fremtiden vil du kunne få leveret din pizza af Uber

Just Eat, der faciliteter onlinebestilling og madudbringning for flere restauranter i Danmark, ser positivt på Facebooks nye initiativ:

- Det der er superfedt for os. Den primære fordel for os ved det her initiativ er, at det er med til at bakke op om et digitalt indkøbsmønster. Vi får flere kunder til at se fordelene ved at bestille mad online frem for på telefonen, og det skaber et kæmpe potentiale for os, siger Peter Tranberg, der er marketingsdirektør hos Just Eat Danmark til metroxpress.

Han ved endnu ikke, om Facebook vil teame om med Just Eat i forhold til at få mad bragt ud til de forskellige restauranter, men han siger, at det er et kvalificeret bud.

Forbrugerrådet vil stille krav til dominerende Mobilepay
Forbrugerrådet vil stille krav til dominerende Mobilepay

Tjenesterne bliver også hilst positivt velkommen af Jan Damsgaard, der er professor i digitalisering på Copenhagen Business School og digital vismand:

- Det her er godt set af Facebook. Vi tilbringer i forvejen lang tid inden på Facebook, så vi har næsten bare ventet på det her initiativ, siger han til metroxpress og fortsætter:

- De nye tjenester vil give restauranterne en fordel, og det vil også gøre oplevelsen rare og mulighederne nemmere for brugerne.


LÆS OGSÅ: Nu skal robotter levere varer til døren i London og Bern

LÆS OGSÅ: Glem Just Eat - denne opfindelse bliver et hit

LÆS OGSÅ: Vi kastede os over pizzaer nytårsdag

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx