Af Niels Pedersen - 04/04-18 12:47

Far og søn købte vennens tøjfirma: Nu tjener de millionerFar og søn købte vennens tøjfirma: Nu tjener de millioner

I 2003 købte Georg Høfler og hans søn, Peter Høfler rettighederne til tøjfirmaet Tee Jays af en god ven. Nu spinder de guld på at producere T-shirts.

storybild

Tee Jays' adm. direktør Peter Høfner.

Regnskabet for 2017 viser således et overskud på hele 17,39 mio. kr. Og der er tale om en decideret himmelflugt for den familieejede t-shirt-producent, som for fire år siden 'blot kunne notere et overskud på 4,2 mio. kr. i 2013. Det skriver Finans.

Og adm. direktør Peter Høfler har ambitioner om at fortsætte den imponerende vækst de kommende år.

»Jeg mener, at det kan fortsætte. Vi har en ambition om at fordoble vores 2016-tal i 2020. Mange af de markeder, vi befinder os på, er kun i deres pionerfase,« siger han til Finans.

Sammen med sin far, Georg Høfler, købte han rettighederne til Tee Jays af selskabets amerikanske grundlægger, Terry Wylie for 15 år siden, efter mange års venskab og tæt samarbejde.

I dag har de nordjyske erhvervsmænd skabt en så veldrevet forretning, at de ofte bliver kontaktet af kapitalfonde, som vil købe sig ind i Tee Jays. Men svaret er hver gang det samme: 'Tak, men nej tak'.

Peter Høfner har selv to børn og ser gerne, at firmaet bliver på familiens hænder. Men overfor Finans indrømmer han, at firmaet i dag er en helt anden størrelse, end da han overtog styringen efter sin far, så tredje generation skal have både evnerne og lysten, hvis Tee Jays skal forblive på familien Høfners hænder.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Stor mystik om dødsfald: Sådan var...
bt.dk
50-årig verdensstjerne skal være far
bt.dk
Christina Sederqvist: Dine 10...
bt.dk
Superliga-klippe kan ikke mere og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx