Af - 25/01-17 17:33; Opdateret: 25/01-17 18:14

Skjorte storhitter: Se, hvad der sker, når vi hælder rødvin påSkjorte storhitter: Se, hvad der sker, når vi hælder rødvin på

Plet-, lugt- og krølfri skjorte storhitter. metroxpress kaster rødvin, øl og kaffe på den hvide skjorte: Se, hvad der sker her.

Metroxpress satte sig for at teste skjorten for at se, om det virkelig kan være sandt at den kan afvise pletter. Se resultatet af testen i videoen her. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Er du træt af, at din hvide skjorte krøller, får pletter eller kommer til at lugte af sved?

Det var 31-årige Kasper Brandi Petersen, der derfor nu har opfundet en hvid skjorte, der hverken krøller, får pletter eller lugter.

- Vi gik live på Kickstarter (en crowfounding-side på nettet, red.) for tre uger siden med en skjorte, der kan afvise pletter, svedlugt og krøller, fortæller Kasper til metroxpress, der sammen med 29-årige Lotte Vink står bag firmaet Labfresh, der netop har lanceret skjorten.

Metroxpress satte sig for at teste skjorten for at se, om det virkelig kan være sandt at den kan afvise pletter. Se resultatet af testen i videoen øverst i artiklen.

Iværksætterens mål med kampagnen på Kickstarter var at indsamle 100.000 kroner, så de kunne begynde at producere de hvide skjorter.

- Vi har nu syv dage tilbage af kampagnen, og vi har rejst 800.000 kroner. Det er gået rigtig godt, og vi er super glade. Vi kan slet ikke vente med at sende skjorterne rundt til april, fortæller Kasper.

Kasper og Lotte har opfundet plet-, lugt- og krølfri skjorte
Kasper og Lotte har opfundet plet-, lugt- og krølfri skjorte

Kasper fortæller, at inspirationen til skjorten kom, mens han arbejdede for Mærsk. Her var han på utallige rejser til Mellemøsten og Afrika:

- Uanset hvad jeg gjorde, så holdt skjorterne kun i nogle måneder, for der var altid gule pletter oppe i kraven eller under ærmerne. Og hvis der blev serveret pasta med kødsovs, så ville jeg være nervøs for, om der kom pletter på skjorten, fortæller Kasper, der til dagligt går i sin egenproducerede hvide skjorte i 5-10 dage, før han vasker den.

Kasper håber i fremtiden, at hans virksomhed kan udvides, så de også kan producere sokker og T-shirts som kan afvise pletter, lugt og krøller.

Vi vasker vores tøj for meget
Vi vasker vores tøj for meget


Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Sommer så på sin kone: 'Det var...
bt.dk
Passagerbus brød i brand midt i...
bt.dk
Forskere er forbløffede over ny...
bt.dk
Håndskrevne trusselsbreve igennem 100...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx