Af - 11/10-16 16:10; Opdateret: 11/10-16 16:26

Ejer: Trendsales er kommet for bliveEjer: Trendsales er kommet for blive

Trendsales er ikke konkurstruet, men skal tværtimod videreudvikles, lyder det fra velbjerget schweizisk ejer.

storybild

Danskerne er en nation af krejlere, og Trendsales er en af de største portaler for salg af second hand-tøj. (Billede: scanpix/arkiv)

Den danske mode- og loppemarkedsportal Trendsales har lidt milliontab, efter selskabet i foråret bortviste og politianmeldte firmaets direktør for at have begået omfattende svindel. I Trendsales seneste regnskab fremgår det, at der kun er penge til at forsætte forretningen året ud, men nu maner selskabets velbjergede schweiziske ejer Tamedia, som også ejer metroxpress, enhver snak om en forestående konkurs til jorden.

Trendsales: Tidligere direktør stak penge i egen lomme
Trendsales: Tidligere direktør stak penge i egen lomme

- I modsætning til hvad der angives i nogle artikler, er Trendsales ikke truet af konkurs, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Trendsales har tabt sin egenkapital, og det der lignende et overskud på 2,2 millioner kroner i 2014, viste sig efter en ny gennemgang af regnskaberne at være et underskud på 6,6 millioner kroner. Det får imidlertid ikke de schweiziske ejere til at ryste på hånden.

Trendsales anmelder tidligere topdirektør for bedrageri
Trendsales anmelder tidligere topdirektør for bedrageri

- Tamedia (er, red) som majoritetsejer af Trendsales et finansielt solidt selskab, der er fuldt optaget af at sikre Trendsales’ udvikling på lang sigt, udtaler Christoph Brand, medlem af koncerndirektionen og chef for digitale divisioner hos Tamedia.

Tamedia-koncernen landede i 2015 et driftsoverskud før renter og skat (EBIT) på 130,6 millioner schweizerfranc svarende til cirka 887 millioner kroner.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx