Af - 05/01-14 14:18; Opdateret: 05/01-14 14:34

Kom og få gratis tøj ...hvis du er nøgenKom og få gratis tøj ...hvis du er nøgen

En tøjkæde lover gratis tøj til de første 100 kunder, der stiller sig i kø. Hvis de altså kun er iført undertøj.

storybild

Tyk, tynd, høj, lav. Alle er velkomne, og alle skal nok komme - i al slags vejr. Her trodser næsten nøgne englændere regnvejret i London for at få klørene i et par bukser og en trøje. (Billede: Polfoto/Zeus)

- Kom kun iført dit undertøj, og du går herfra med et gratis sæt tøj.

Sådan lyder kampagnen ‘Seminaked Party’ (seminøgen fest, red.) fra tøjkæden Desigual, der retter det særprægede tilbud mod de 100 første kunder, der tropper op foran butikkerne - altså kun iført deres undertøj.

Vejrvært må smide tøjet efter fransk choksejr
Vejrvært må smide tøjet efter fransk choksejr

De knap så blufærdige kunder får udleveret et nummer mellem 1 og 100, og når butikken åbner får de lov til at vælge en over- og en underdel kvit og frit. Kampagnen gælder både for mænd og kvinder - eneste krav er, at man er over 18. Og ingen kommer til at fryse i januarvejret, lover Desigual, der stiller varmeapperater op foran butikkerne.

Kampagnen er efterhånden en tradition for den spanske tøjkæde, der har filialer over hele verden. Således er hundreder af halvnøgne kunder blevet klædt gratis på i Desigual-butikker verden over i de seneste par år, og i disse dage går det løs igen.

Nyt diskotek åbner: Nøgen DJ og lattergas
Nyt diskotek åbner: Nøgen DJ og lattergas

I Rom var der således et sæt tøj til de ventende lørdag, mens kunder i blandt andet Madrid og Nice kan se frem til at stå i kø tirsdag morgen. Ifølge Facebook bliver der dog kamp til stregen flere steder, idet langt mere end 100 har meddelt deres deltagelse.

I Danmark findes der endnu ingen Desigual-butikker, men det gør der på den anden side af Øresundsbroen i Malmö. Her har man dog foreløbigt ikke taget imod kampagnen, fortæller de til metroxpress.

Natklub: Kun veltrænede mænd kommer gratis ind
Natklub: Kun veltrænede mænd kommer gratis ind

Desigual har før været gode for alternative kampagner, og står således også bag den såkaldte ‘Kiss Tour’ - der ikke har noget med det legendariske glamrock-band at gøre, men som derimod er en begivenhed hvor alle får en gratis t-shirt, hvis de kysser den nærmeste, om det så er en kæreste, en ven eller en helt fremmed.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vildt klubskifte på vej? Superbomber...
bt.dk
AFSTEMNING: Hvem har været...
bt.dk
De ryddede op i bedstefars hus: Han...
bt.dk
Slut med NemID-kortet: Nu kommer der...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx