Af - 01/12-15 10:33; Opdateret: 01/12-15 11:04

Her køber du julegaverne billigst på klodsHer køber du julegaverne billigst på klods

Det koster at holde jul på på klods, men der er mange penge at spare, hvis du vælger det billigste lån.

storybild

Julen varer længe, koster mange penge. (Billede: polfoto/arkiv)

Den billigste måde at købe julegaverne på er at købe dem for tjente penge. Men er kontoen tom, og vil du bare holde den jul, du gerne vil give dine nærmeste – og måske også dig selv - er det bestemt ikke ligegyldigt, hvor du låner til gaver, julemad og juletræ.

Der kan nemlig være næsten 3.000 kroner at spare på et onlinelån på 10.000 kroner, viser et pristjek, som prissammenligningstjenesten Samlino.dk har foretaget for metroxpress.

Julegavehit er ulovligt at bruge
Julegavehit er ulovligt at bruge

Mens man skal af med 2.456 i omkostninger for at låne 10.000 kroner hos L'EASY, DER Tryglån og Kliklån, skal man slippe hele 5.404 kroner for det samme lån hos testens dyreste udbyder, Hotlån Ekspres lån.

Er du interesseret i forbrug, privatøkononomi og iværksætteri, og vil du opdateres ned historier om disse emner, så like MX PENGE her

Mangler du kun et mindre beløb, for eksempel 3.000 kroner, til at købe de sidste julegaver, og har du plus på kontoen igen, når lønnen går ind 1. januar, kan det være en fordel at tage et kviklån, som for eksempel skal betales tilbage over 30 fage, siger partner hos Samlino.dk, Robert Juul Glæsel:

Billigt! Flyv til London i julen for 39 kroner
Billigt! Flyv til London i julen for 39 kroner

- Hvis du står og mangler penge her og nu, og du har mulighed for at betale lånet ud inden for kort tid, kan et kviklån være en udmærket løsning. Du får nemlig lånet ud af verden hurtigt, og dine totale låneomkostninger er derfor lavere end, hvis du betaler lånet af over længere tid.

Testens billigste kviklånsudbyder er Vivus, som skal have 570 kroner for at låne dig 3.000 kroner i 30 dage.

1. december: Sådan er chancerne for hvid jul ifølge DMI
1. december: Sådan er chancerne for hvid jul ifølge DMI

En tredje mulighed er at købe en del af julegaverne på klods i butikker med lave kreditomkostninger. Hos Jysk koster det for eksempel 290 kroner i alt at låne 10.000 kroner afdraget over 10 måneder.Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet vil løse gåden om...
bt.dk
Borgere i protest: Historisk kro står...
bt.dk
Tidligere pornomodel står frem: Peter...
bt.dk
63-årig mand stukket ned af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx