Af - 15/12-16 14:14; Opdateret: 15/12-16 15:02

Smartphone under juletræet? Her får du tre populære modeller billigstSmartphone under juletræet? Her får du tre populære modeller billigst

Det kan i nogle tilfælde være billigere at købe populære smartphones som Samsung Galaxy S7 Edge med seks måneders abonnement end bare at købe telefonen.

storybild

Måske ligger der en ny smartphonen under træet i år? (Billede: Scanpix/arkiv)

Der kommer givetvis til at ligge en del smartphones under juletræerne i de danske stuer i år, og det er bestemt ikke ligegyldigt, hvilken forretnin, der har pakket dem ind. Der er nemlig store prisforskelle på populære smartphones, viser en undersøgelse, som prissammenligningsportalen Samlino.dk har foretaget.

Ekspert: Google vil samle data om dig med ny smartphone
Ekspert: Google vil samle data om dig med ny smartphone

For eksempel er det 500 kroner billigere at købe iPhone 7 (32 GB) i Power og Elgiganten end hos eksempelvis Humac og Expert, som skal have 5.799 kroner for telefonen.

Er du interesseret i forbrug, privat økonomi og iværksætteri, og vil du opdateres med historier om disse emner, så like MX PENGE her

Så mange penge tjener Apple, når du køber en iPhone 7
Så mange penge tjener Apple, når du køber en iPhone 7

Ønsker man at give en iPhone 7 med abonnement, er Telenor skarp på både pris og abonnementets indhold. Telenor skal have 6.054 kroner for telefonen inklusive et seks måneders abonnemnet på med fri tale, fri sms/mms og 40 GB data. Teleselskabetr 3 er em anelse billigere med en samlet pris på 6.020 krone, men 3’s abonnemenet er helt uden data.

Grinte du af Apple? Nu fjerner Samsung også stikket til høretelefoner
Grinte du af Apple? Nu fjerner Samsung også stikket til høretelefoner

Også når det gælder Samsung Galaxy S7 Edge (32 GB) og Huawei mate 9 Pro (128 GB) er Telenor skarp. Prisen er her 5.990 kroner inklusive et seks måneders abonnement med fri tale, fri sms/mms og 40 GB data for Samsung-telefonen. Tilsammenligning skal man lægge 6.199 kroner – altså godt og vel 200 kroner mere - for telefonen hos Expert uden abonnement.

Redaktør: Samsung kan bevare tronen trods brandskandale
Redaktør: Samsung kan bevare tronen trods brandskandale

Før man vælger en telefon med abonnement , bør man altid overveje om man komme til at betale for noget, man reelt ikke har brug for. Samtidig skal man huske, at man maksimalt er bundet til abonnementet i seks måneder, påpeger Mikkel Zimakoff, marketings direktør i Samlino.dk

- Der er herefter mulighed for at skifte til et billigere abonnement, selv om mobilen endnu ikke er tilbagebetalt.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Salah gik grædende fra banen: Hans...
bt.dk
Officielt: FCK præsenterer ny spiller
bt.dk
Mette åbnede sin nye Rasmus...
bt.dk
Efter 19 år i uvished: Nu har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx