Af Ritzau - 25/08-16 20:34

Flere krydser Kattegat med Mols-Liniens færgerFlere krydser Kattegat med Mols-Liniens færger

Mols-Linien har sejlet mere end 600.000 personbiler over Kattegat i årets første seks måneder.

storybild

Rederiet Mols-Linien sejler på ruterne Sjællands Odde til Aarhus og Sjællands Odde til Ebeltoft. (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

Rederiet Mols-Linien har haft medvind på færgeruterne mellem Jylland og Sjælland.

608.035 personbiler har sejlet med Mols-Liniens færgeruter over Kattegat i første halvår af 2016. Det er 11,8 procent flere end samme halvår i 2015. Samtidig er antallet af passagerer steget med 6,6 procent.

Det betyder, at rederiet har oplevet en stabil vækst i både omsætning og trafiktal, som sikrer et overskud på 46,7 millioner kroner i årets første seks måneder. Til sammenligning var overskuddet 14,6 millioner i samme periode sidste år.

- Regnskabet bekræfter, at vore kunder er godt tilfredse med Mols-Linien, herunder at der er kommet cirka 16 procent flere afgange, der giver kunderne stor fleksibilitet, siger administrerende direktør Carsten Jensen.

Rederiet sejler på ruterne Sjællands Odde til Aarhus og Sjællands Odde til Ebeltoft.

- Specielt har vi glædet os over den nye motortrafikvej, der gør tilkørselsforholdene til og fra Odden væsentligt nemmere, og nu med en forhøjet fartgrænse på 100 kilometer i timen, siger direktøren.

Han ser samtidig frem til, at tilkørselsforholdene til Aarhus Havn bliver forbedret, fordi det også vil komme mange kunder til gode.

Antallet af afgange med de to færgeruter er steget med 460 afgange sammenlignet med sidste år. Det svarer til 15,6 procent.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nicolas Sarkozy anholdt af politiet
bt.dk
Er nu reelt udryddet: Det sidste...
bt.dk
Chok: Historiske danske legender...
bt.dk
Her er danskerne stået op til flere...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx