Af - 31/10-16 17:25; Opdateret: 31/10-16 17:43

Priskrig: Nu bliver det billigere at køre el-bilPriskrig: Nu bliver det billigere at køre el-bil

Nyt firma sender fra i dag 300 el-lejebiler på gaden til lavere pris end Arrivas succesrige DriveNow-koncept.

storybild

GreenMobilty har i dag sendt 300 el-lejebiler på gaden i København. (Billede: PR-foto)

Arrivas godt 400 BMW i3-elbiler fylder allerede godt op i det københavnske gadebillede. 30.000 personer benytter sig allerede af den fleksible lejebilsordning. Nu melder en nu spiller sig på banen, skriver Business.dk.

Udfordreren hedder GreenMobility og har i dag sendt 300 Renault Zoe-elbiler på gaden i hovedstaden. I alt har firmaet indkøbt 450 elbiler. Konkurrencen kommer brugerne til gode. GreenMobily opkræver 3,50 kroner i minuttet, mens DriveNow koster 4,00 kroner i minuttet. En tur på 20 minutter fra Nørreport St. til Brønshøj kommer til at koste 70 kroner.

Alternativet vil stoppe med at sælge benzinbiler fra 2025
Alternativet vil stoppe med at sælge benzinbiler fra 2025

- Det skal være nemt og billigt både for dem, der kun ønsker en kort tur rundt i København, og for dem, der ønsker en heldagstur ud af byen - uden at brugeren behøver at eje sin egen bil. Vi mener, at der mangler en spiller på markedet, som imødekommer begge kørselsbehov, siger Rasmus Brandt Pedersen, administrerende direktør i GreenMobility A/S. Til Business.dk.

Rasmus Brandt Pedersen. PR-foto.

Det er gratis at oprette sig som bruger hos GreenMobily, mens det koster fra 89 kroner at oprette sig som bruger hos DrineNow. Når man opretter sig hos DriveNow får man samtidig 30 minutters fri kørsel.

Afgift kortslutter salget af el-biler i Danmark
Afgift kortslutter salget af el-biler i Danmark

Renault Zoe har en rækkevidde på 120 km. Med GreenMobilitys app Din Bybil kan man finde, åbne, starte og afslutte sin tur.

GreenMobility er søsterselskab til lejelbilsgiganten Sixt.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx