Af - 04/02-14 19:33

Desperat firma: Slettet på Facebook uden varselDesperat firma: Slettet på Facebook uden varsel

En dansk virksomhed, som lever af kunde-trafik fra Facebook, er uden varsel blevet slettet på det sociale medie. Facebook ignorerer problemet.

storybild

Ejerne af net-virksomheden Slikhaarshop.com har fået slettet deres Facebook-side uden varsel. Dermed har de mistet omkring 76.000 følgere og mange kunder. (Billede: Privatfoto/pr)

Har du hørt om et lignende tilfælde, hvor en virksomhed eller en privatperson er blevet slettet fra Facebook uden varsel? Så tip os her.

- Det svarer til at brænde en virksomhed ned.

Sådan lyder det fra Rasmus Albrechtsen, der sammen med sin bror driver virksomheden Slikhaarshop.com, hvorfra de sælger hårprodukter til mænd.

Størstedelen af kunderne kommer via sociale medier som YouTube og Facebook, der er iværksætternes vigtigste markedsføringskanaler.

Danske slikhårs-drenge tjener kassen på YouTube
Danske slikhårs-drenge tjener kassen på YouTube

Men for en uge siden blev deres Facebook-side 'SlikhaarTVGroup', som har omkring 76.000 fans, slettet uden varsel.
Selv gætter ejerne på, at der er tale om et hacker-angreb.

Trods gentagne henvendelser har der ikke
været hjælp at hente fra Facebooks side.

- For os er det en katastrofe, og vi mister tusindvis af kroner. Derfor synes jeg, det er dybt kritisabelt, at Facebook ikke gider tage ansvar. De er totalt kolde, siger Rasmus Albrechtsen, der har tænkt sig at gå til politiet med sagen.

Han har været i skriftlig kontakt med Louise Sara Gregersen, som er client partner hos Facebook, men herfra lyder det korte svar i en mail:

- Vi er kun fire danske konsulenter til hele markedet, og ingen af os er rette kontakt, så jeg kan ikke hjælpe dig yderligere desværre.

Log nu ud! Dine venner snager i indbakken
Log nu ud! Dine venner snager i indbakken

Foreningen For Dansk Internethandel kalder det urimeligt, at virksomheder ikke kan komme i kontakt med Facebook:

- Jeg forstår godt, at de er stjernetossede. Hvis Facebook ikke kan finde ud af at servicere den kilde, der lægger pengene – nemlig virksomheder – så er de ved at grave deres egen grav, siger kommunikationschef Henrik Theil.

Har du hørt om et lignende tilfælde, hvor en virksomhed eller en privatperson er blevet slettet fra Facebook uden varsel? Så tip os her.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

To drenge ramt af bil i voldsom...
bt.dk
Politiet kommer med ny udtalelse om...
bt.dk
Champions League-chanceorgie! Zidanes...
bt.dk
BT erfarer: Dansker tæt på stort job...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx