Af - 10/09-14 21:35

Gav 1 krone i drikkepenge: Rig sportsstjerne hængt udGav 1 krone i drikkepenge: Rig sportsstjerne hængt ud

Ejeren af en restaurant har delt en kvittering på sociale medier, efter en kendt sportsstjerne gav 0,03 procent i drikkepenge.

storybild

(Billede: Facebook)

En amerikansk restaurant har pludselig fået en enorm opmærksomhed, efter ejeren uploadede et billede af en kvittering på sociale medier.

For nylig havde burger-restauranten PYT, der ligger i Philadelphia, en særlig gæst på besøg: NFL-stjernen LeSean McCoy, der er running back hos Philadelphia Eagles.

Fik lodseddel i drikkepenge - vandt 100.000
Fik lodseddel i drikkepenge - vandt 100.000

Men McCoy, der spiller på en kontrakt til en værdi af 45 millioner dollars, var ikke just den gavmilde type, da han skulle betale for sin mad. Eller også var han bare stærkt utilfreds med den service, han fik.

På kvitteringen ses det, at sportsudøveren gav 20 cent (cirka 1,15 kroner, red.) i drikkepenge på en regning, der lød på 61,56 dollars i alt.

- De tyve cent, som Eagles’ LeSean McCoy efterlod på en 60-dollar-regning, skal nok komme tjeneren til gode, når han skal spare sammen til den officielle NFL McCoy-trøje, som han ønsker sig. Det er 0,03 procent i drikkepenge. Ny rekord!, skriver restauranten på Facebook.

Glad Timberlake gav 22.000 kr. i drikkepenge
Glad Timberlake gav 22.000 kr. i drikkepenge

Indlægget har medført en lang række kommentarer - heriblandt flere, der kritiserer ejeren for at dele en kundes kvittering.

Men ejeren har i dag skrevet et langt indlæg, hvor han understreger, at han nægter at undskylde:

- Jeg tager fuldt ansvar for at dele denne kvittering, og jeg står ved min handling 100 procent. Og selv om jeg gerne ville undskylde til McCoy, kan jeg ikke. De fik en fremragende service. Måske var tjeneren lidt nervøs, men det er fordi, han er en stor fan, skriver ejeren.

Da en journalist fra Philadelphia Daily News kontaktede LeSean McCoy, var hans eneste kommentar: “Det er bullshit.”


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lille barns svar i skoleopgave går...
bt.dk
Dømt igen: Her er sandheden om Heidis...
bt.dk
Mand druknede under badetur - ven...
bt.dk
Uheldig kameramand måtte syes efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx